Pihapiiri in english

You can find more information about this event in english by following this link.

Ihana kevät alkaa Pihapiiristä!

PIHAPIIRI-ETU: HYÖDYNNÄ VIHERPIHA-LEHDEN TUTUSTUMISTARJOUS
TILAA NÄYTENUMERO EUROLLA TÄSTÄ

Pihapiiri tuo jälleen ihanan kevään Lahden Messukeskukseen huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.4. Pihapiiri-messut on odotettu kevään avaus viherpeukaloille, pihan ja puutarhan rakentajille sekä kaikille kesäihmisille ja elämännautiskelijoille. Päijät-Hämeen merkittävin kuluttajille suunnattu puutarha-alan messutapahtuma esittelee kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita. Messuilla tarjotaan runsaasti ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin.

Pihapiiri-messuilla teet kevään parhaat pihahankinnat; Kesäkukkien ja yrttien taimet, siemenet ja sipulit sekä ihanat sisustustuotteet odottavat sinua messuosastoilla! Monipuolisia vinkkejä saat muun muassa messujen viihtyisältä Ideapuutarha-alueelta ja uudistuneesta kevätnäyttelystä.

Pihapiiri-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tietoa muun muassa kukkien värivalinnasta, pihasuunnittelun perusteista, villivihanneksista ja kompostoinnista. Pihapiirissä pääset myös kuulemaan ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan ajatuksia luonnon merkityksestä ihmisen hyvinvointiin sekä suositun villiruokalähettilään Sami Tallbergin vinkkejä kesäkeittiöön. Lavan äärellä tehdään keväisiä istutushommia, sidotaan näyttäviä vihanneskimppuja ja askarrellaan ihania kukkasormuksia ja taimiruukkuja - tule mukaan keväisiin tuokioihin! 

Pihapiiri-tapahtuman juontajina toimivat jo viime messuilta tuttu iloinen puutarhalähettiläs, puutarhatoimittaja Kati Jukarainen sekä puutarhapuolen monitoiminainen ja puutarhakirjailija Maria Kesänen, joka tunnetaan myös Kanelia ja kardemummaa -blogistaan. 
 

Käy katsomassa tunnelmia kevään 2018 tapahtumasta:

Tutustu viime vuoden Pihapiiri-tapahtumaan TÄSTÄ

Lisätiedot ja varaukset

Niina Vesalainen

Project Manager
Sales: Kätevä&Tekevä, Pihapiiri
Puhelinumero
040 654 1284
Yleistä
Aukioloajat:
la 27.4.2019 klo 9-17
su 28.4.2019 klo 9-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset ennakkolippu (26.4. saakka) 10 €
Aikuiset norm. 12 €
Kahden päivän lippu 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 10 €
Lapset alle 16v. veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Messuinfo Ilmaiset messubussit Hallikartta Ideapuutarha Uudistunut kevätnäyttely Näyttelyt Ravintolapalvelut Porukalla messuille! Markkinointimateriaali Näytteilleasettajille Tiedotus

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?