Palvelut

Messut - Näyttelyt - Yritystilaisuudet - Juhlat - Viihde
Kokoukset ja kongressit - TV-tuotannot – Lanseeraukset - Koulutustilaisuudet

Elämyksiä ja tapahtumia Lahdessa
Lahden Urheilu- ja Messukeskus on hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaupungin keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä sijaitseva messujen, tapahtumien, liikunnan ja urheilun keskittymä, jonka nykyaikaiset tilat ja korkealuokkaiset tekniset palvelut tyydyttävät kattavasti suurillekin tilaisuuksille asetettavat vaativat tavoitteet. Tiloissamme on vapaa catering.
Tutustu hallitiloihimme
Tutustu kokoustiloihimme
Tutustu Lahden seutuun

Kattavaa palvelua - myös Messukeskuksen ulkopuolella
Lahden Messut vuokraa kaiken tarvittavan pieniin ja suuriin tilaisuuksiin, kaikki valmiiksi asennettuina. Vuokraamme, kuljetamme ja asennamme tarvittavat kalusteet ja rakenteet myös muualla pidettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Esiintymislavat ja –korokkeet, aidat, rakenteet, viherkasvit ym. rekvisiitta toimitetaan valmiiksi asennettuina. Kauttamme järjestyvät myös valaistus- ja äänentoistopalvelut.
Tutustu tuotevalikoimaamme

Meillä kaikki on mahdollista!
Avustamme tilaisuuksien järjestäjää mielellämme myös tapahtumakokonaisuuksien ideoinnissa. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota mm. innostavia ja laadukkaita kokonaisuuksia hyvinvoivan ja energisen ohjelman järjestämiseen tiloissamme tai Lahden Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Lahden Messukeskusta ympäröivä luonto, vieressä sijaitseva upea Vesijärvi, Urheilukeskus hyppyrimäkineen ja maauimaloineen tarjoaa rajattomat mahdollisuudet oheisohjelman järjestämiseen.

Valitse vapaa catering tai anna meidän hoitaa herkut pöytään
Lahden Messukeskuksessa tilaisuuden järjestäjä voi vapaasti valita haluamansa ravintolapalveluiden tuottajan tai hyödyntää yhteistyökumppanimme Fazerin palveluita.

Kokoukset
Modernit, uudistetut ja hyvin varustellut kokoustilamme Lahti Hallissa ovat joustavasti muunneltavissa erityyppisten ja -kokoisten kokousten ja neuvotteluiden tarpeisiin. Tarjoamme käyttöönne valmiin kokouspaketin tai räätälöidyn kokonaisuuden tarpeidenne mukaan.

Pyydä tarjous

 

Tapahtumat, kokoukset

Anna Salminen

Event Coordinator
Puhelinumero
050 398 5809
Tapahtumat, kokoukset

Satu Clifford

Event Coordinator
Puhelinumero
050 398 5843
Tapahtumat, kokoukset

Aino Pippuri

Event Coordinator
Puhelinumero
050 398 5812
Tapahtumat, kokoukset

Jussi Kortepuro

Sales Director
Puhelinumero
040 167 6757
Tekniset palvelut

Jyri Behm

Technical Manager
Puhelinumero
040 504 2172
Saitko messukutsun?