Kätevä & Tekevä 2019

Kätevä & Tekevä 2019

Näytteilleasettajille

Aikataulut:

Rakentaminen
Pe 1.11. klo 8-20

Huoltoajat
La 2.11. klo 8-10
Su 3.11. klo 8-10

Messut avoinna
La 2.11. klo 10-17
Su 3.11. klo 10-16

Purkaminen
Su klo 16-20
Ma klo 8-16

Yrityksenne korttitilaukset

Asiakaskutsukorttijärjestelmämme on muuttunut! Olemme ottaneet käyttöön GEST-järjestelmän, johon olette saaneet tunnukset. Saatte järjestelmästä yhden koodin, jonka voitte lähettää asiakkaillenne sähköisesti. Vaihtoehtoisesti – jos ette halua jakaa koodia asiakkaille- voitte kirjautua koodilla itse asiakaskutsulle ja täyttää asiakkaanne tiedot valmiiksi. Näin asiakkaanne saa sähköpostiinsa valmiin messukutsun. Jokaiseen kutsuun tulee yksilöllinen, kertakäyttöinen QR- koodi, jonka voi joko tulostaa tai esittää puhelimen näytöltä messujen lipuntarkastuksessa.

Saatte tulostettua tarvitsemanne näytteilleasettaja-,  rakentaja- ja pysäköintikorttimäärän myös Gest-järjestelmästämme.
Mikäli tunnuksenne ovat hukkuneet otattehan yhteyttä leena.suvanto@kokolahti.fi

Näy messuilla!
Tarjoamme monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!
Tutustu Lahden Messukeskuksen mainospaikkoihin

Ohjeita messuosallistumiseen 
Lue TÄSTÄ ohjeet onnistuneeseen messuosallistumiseen tai katso videovinkit:

   

    

  

Luettelohuijarit
Joitain näytteilleasettajiamme on lähestytty huijauskirjeillä ulkomaisilta messuhakemistoilta (esim.  Expo-Guide, Fair Guide, International Fairs Dictionary, Fair Expo). Huijauskirje on yleensä englanninkielinen lomake tai maksumuistutus. Kirjeissä annetaan ymmärtää, että lähettäjä toimii yhteistyössä Lahden Messujen tai jonkin tietyn messutapahtuman kanssa. Yleensä messujärjestäjän ja -tapahtuman tiedot onkin valmiiksi täytetty lomakkeelle. KOKO Lahti Oy/Lahden Messut ei tee minkäänlaista yhteistyötä näiden luettelohuijareiden kanssa.

 

 

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
2.11.2019 klo 10-17
3.11.2019 klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkolippu (1.11.2019 saakka) 10 €
Aikuiset norm. 12 €
Lapset 7-15v. 10 €
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 10 €
Ryhmälippu ennakko (min 10 hlöä) 8 €
(kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta

Yhteistyökumppanit