Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 9.-11. maaliskuuta yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. Tämän vuoden Raksa-teemoja ovat Tee-se-itse DIY, piha & terassi sekä mökki & sauna. Messuisäntänä nähdään tuttu remonttimies Jorma Piisinen. Hänen parikseen messuja emännöimään saapuu toimittaja ja bloggaaja Laura Ruohola.

Raksa uudistuu - huomioimme alan ammattilaiset entistä paremmin
Raksan ensimmäisen näyttelypäivän sisältö on erityisesti suunnattu rakennusalan ammattilaisille. Perjantaina 9.3. alan toimijoilla sekä alaa opiskelevilla on messuille vapaa sisäänpääsy asiakaskutsukortilla tai ennakkoon rekisteröitymällä. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Seminaarin pääpuhujaksi saapuu asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Huom! Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.
Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille. 

Vinkkejä ja uutuuksia
Raksa-messujen monipuolinen tietoisku- ja työnäytösohjelma tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Messuille rakentuu tänä keväänä myös Pihainfo, jossa on tarjolla neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen. 

Raksa-hyväntekeväisyyssauna
Raksa huipentuu tänä vuonna hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus. Tervetuloa huutamaan moderni sauna koti- tai mökkipihalle - samalla tuet nuorisoa! 

Ilmainen lisäetu messuvieraille
Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 450-sivuinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta TÄSTÄ.

LUE TÄSTÄ RAKSA-MESSUOPAS

LUE TÄSTÄ RAKSA-LEHTI

  

Mediakortti

Kartta

Tarjouspyyntö

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja varaukset

Jonna Järvelä

Messutiimin esimies/Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
Puhelinumero
040 824 1273
Yleistä
Aukioloajat:
pe 9.3.2018 klo 10-17
la 10.3.2018 klo 10-17
su 11.3.2018 klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Perjantaina 9.3. ammattilaiset veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Hallikartta Ilmaiset messubussit Ammattilaispäivä Pihainfo Raksa-saunahuutokauppa Ravintolapalvelut Porukalla messuille Raksa-lehti Näy messuilla! Näytteilleasettajille Markkinointimateriaali English Raksa-vinkkivideo Tiedotus

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?