Hupparihörhö kohtaa bisnesmiehen Lahden Messukeskuksessa

Marraskuussa järjestettävä yritystapahtuma Business Day marssittaa Lahden Messukeskuksen ohjelmalavalle joukon nimekkäitä puhujia. Myyntiin ja E-businekseen keskittyvissä seminaariosioissa kuullaan mm. Mato Valtosen ajatuksia myyntimiehen maailmasta ja SOK:n puheenjohtaja Taavi Heikkilän puheenvuoro kaupan murroksesta. Nuorten yrittäjien - ”hupparihörhöjen” - ja startuppien maailmaa tapahtumaan saapuu valottamaan toimittaja Sami Kuusela.  Business Day –tapahtuman yhteydessä toteutetaan suomalais-venäläinen Rubicon Forum sekä pienyrittäjien Kohtaamisia-tapahtuma.

Business Day:n ohjelmakattaus sisältää yritysmaailman tuoreiden näkökulmien lisäksi myös ajankohtaista asiaa venäjän-markkinoilta. Suomalais-venäläisen kauppakamarin tietoiskuissa jaetaan tietoa venäjänkaupan tilanteesta ja sopimuskuvioista. Tapahtuman yhteydessä 19. - 21. marraskuuta Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Rubicon Forum tarjoaa venäläisille ja suomalaisille yrityspäättäjille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja uusien yhteistyökumppanuuksien luomiseen.

Kohtaamisia-tapahtuma järjestetään Business Day:n yhteydessä nyt toista kertaa. Viime syksynä hyvän vastaanoton saaneen tapahtumakonseptin ydinajatuksena on saada pienyrittäjät ja alueen toimijat aidosti kohtaamaan ja kehittämään yhdessä merkityksellisiä asioita, ilmiöitä, uusia tuotteita sekä palveluja. Konsepti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden aktiiviseen verkostoitumiseen ja näkyvyyteen sekä oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Business Day -tapahtuman näytteilleasettajat edustavat liiketoimintaan liittyviä palveluita, laitteita materiaaleja ja alihankintaa. Tapahtuma tarjoaa pienille ja suurille yrityksille foorumin uusien asiakaskontaktien luomiseen ja verkostoitumiseen sekä näkyvyyden kasvattamiseen. Esillä on yritystoimintaa tehostavia työkaluja ja ratkaisuja organisaation kaikilta toimintoalueilta.

Business Day 2014 Lahden Messukeskuksessa torstaina 20.11.2014 klo 10-17.
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös seminaariohjelma on kävijöille maksuton.
ENNAKKOREKISTERÖINTI

Business Up –iltamat näytteilleasettajille, kutsuvieraille ja yhteistyökumppaneille klo 17-22.

Business Day -nettisivut

Lisätiedot:

Lahden Messut Oy

Pasi Rantanen

Asiakkuuspäällikkö

p. 0400 820 639

pasi.rantanen@lahdenmessut.fi                  

                                                                                             

Saitko messukutsun?