Hyvän elämänpolun ainekset Lahden Messukeskuksessa

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa järjestettävä Innostu Elämästä - messutapahtuma on kolmen monipuolisen teeman kokonaisuus, joka tarjoaa eväitä energiseen syksyn aloitukseen niin lapsiperheille, aktiivisille aikuisille kuin senioreillekin. Ilo-osio on lasten ja lapsiperheiden oma maailma. Fiilis-osio koostuu aktiivista aikuista kiinnostavista teemoista; hyvinvointi, terveys, liikunta, muoti ja kauneus. Tapahtuman Onni-halliin on koottu onnelliseen ikääntymiseen liittyvää asiaa ja palveluita. 

Innostu Elämästä –messujen kolmella ohjelmalavalla nähdään tuttuja kasvoja kertomassa omia vinkkejään parempaan elämään sekä viihdyttävää ohjelmaa kaikenikäisille. Helpon ja herkullisen arkiruoan aineksista saapuu kertomaan Fiilis-lavalle Kaappaus keittiössä –ohjelman suosittu päähahmo Kari Aihinen. Motivaatiota ja askelia parempaan hyvinvointiin tarjoaa Jutta Gustafsbergin aisaparina uudesta Supersinkkudieetti –ohjelmasta tuttu karismaattinen personal trainer Vertti Harjuniemi.

Suositun lastenpsykiatrin Raisa Cacciatoren luennolla jaetaan messuvieraille ohjeita elämänhallinnan opettamiseen. Onni-lavalla kuullaan tärkeää asiaa mm. sisäilmaongelmista, tarjotaan tukea kodin digiasioihin ja ohjeita ikääntyvän arkeen. Tapahtumassa nähdään myös tulevan syksyn muotia Fashion Unitin toteuttamissa muoti- ja stailausnäytöksissä.

Ilo-lavan ohjelma koostuu vauhdista ja musiikista. Lavalle nousevat mm. Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, Ville Viking sekä Nuokun Sirkus. Ilo-hallissa pääsee mm. puuhaamaan Lahden kaupungin nuorisopalveluiden toimintacornereissa, kiipeilemään kiipeilyseinällä, parkouraamaan, kuplapalloilemaan ja pyöräilemään. Tapahtumassa esitellään myös monenlaisia uusia liikuntamuotoja kaikenikäisille, mm. fustraa, lavatanssijumppaa, kuntobalettia, bailamama babya ja falun dafaa.

Ilmaiset bussikuljetukset

Innostu Elämästä -messuvieraille on tarjolla ilmainen bussikuljetus Lahden Messukeskukseen Lahden rautatieasemalta (Mannerheimintien pysäkki aseman edessä) ja Hotelli Seurahuoneen edestä
Innostu Elämästä -messut Lahden Messukeskuksessa 29.-30.8.2015.
Avoinna lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.

Lisätiedot ja aikataulut:
www.innostuelamasta.fi

 

Lahden Messut Oy
Pasi Rantanen
p. 0400 820 639
pasi.rantanen@lahdenmessut.fi

 

Saitko messukutsun?