Oikeilla valinnoilla parempaa rakentamista - Raksa-messuilla panostetaan koulutuksiin ja neuvontaan

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa 2018 käynnistää jälleen rakentajan ja remontoijan kevään Lahden Messukeskuksessa. Lähes kolmensadan yrityksen tuotteet ja palvelut neljään halliin kokoava tapahtumakokonaisuus tarjoaa koulutusta, vinkkejä ja uusia ideoita niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Tapahtuman erikoisteemoina ovat tänä vuonna mökki & sauna, piha & terassi sekä tee-se-itse DIY. Ensimmäistä kertaa rakennusalan ammattilaisilla ja opiskelijoilla on tapahtumaan vapaa sisäänpääsy avajaispäivänä perjantaina. Raksa-messut järjestetään 9.-11. maaliskuuta.

Raksan yhteydessä järjestetään perjantaina 9.3. kaksi erikoisseminaaria. Raksa-ammattilaisseminaarin pääpuhujaksi saapuu asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Seminaariaiheina ovat muun muassa kestävä kiinteistönpito ja rakentamismääräyskokoelman uudistus. Päivän toinen seminaari käsittelee asumisen muuttumista ja kotitalouksien roolia ilmastonmuutoksen hillinnässä.  Ilmastoystävällistä asumista -seminaari on Lappeenrannan teknillisen yliopiston CleanAcceptance-hankkeen loppuseminaari.

Raksa-messujen ohjelma tarjoaa opastusta muun muassa jätevesien puhdistukseen, kosteusongelmien korjaamiseen ja terassin asennukseen. Luvassa on myös tee-se-itse -vinkkejä kodin sisustamiseen sekä neuvontaa pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen. Raksa huipentuu tänä vuonna hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa huudettavana on arkkitehdin suunnittelema ja Koulutuskeskus Salpauksen rakennusalan opiskelijoiden rakentama saunarakennus.Raksan isäntäparina toimivat tuttu remonttimies Jorma Piisinen ja toimittaja-bloggaaja Laura Ruohola.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 9.-11.3.2018
Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16

Messuille kätevästi bussilla
Raksa-messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskuksesta torin (Marolankadun turistipysäkki) kautta Lahden Messukeskukseen.
 

Lisätiedot ja messuohjelma: www.raksamessut.fi

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Messutiimin esimies/projektipäällikkö Jonna Järvelä, p. 040 824 1273
jonna.jarvela@lahdenmessut.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Helminen, p. 0400 617 640
minna.helminen@lahdenmessut.fi

Saitko messukutsun?