Lahden Messut – täyden palvelun tapahtumakeskus

Lahden Messut toteuttaa monipuolisia messuja, näyttelyitä ja yritystapahtumia.
Toimintamme perustana on vahva henkilökohtainen sitoutuminen asiakkaittemme toiveisiin ja tarpeisiin.

Muuntautumiskykyiset ja modernit 20 000 m2 tilat Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa, upean luonnon äärellä ja keskustan läheisyydessä, tarjoavat puitteet onnistuneille tapahtumille pienistä kokouksista aina suuriin megatapahtumiin. Tehokas ja joustava tekninen palvelumme toteuttaa vaativatkin tapahtumat ja näyttelyt. Palveluihimme kuuluu myös kaluste- ja rakennevuokraus, messukeskuksen ulkopuolellekin.

Lahdella on pitkät perinteet messukaupunkina. Ensimmäiset yleismessut pidettiin Lahdessa jo vuonna 1934. Lahden Messut Oy perustettiin vuonna 1966. Nykyisin Lahden Messut on osa tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:tä, jonka brändejä Lahden Messujen lisäksi ovat Sibeliustalo sekä Finlandia-klubi. Lahden Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 12 - 16 messutapahtuman lisäksi lukuisia pieniä ja suuria tilaisuuksia sekä tapahtumia. 
Lahden Messujen tapahtumakalenteri

Lahden Messut Oy on alan yleisiä toimintaedellytyksiä edistävän ja messuyhtiöiden keskinäistä yhteistoimintaa tehostavan Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n (ent. Messujärjestäjien Unioni ry) perustajajäsenyritys. Yhdistyksen jäsenyritykset ovat sitoutuneet antamaan luotettavaa mediatietoa tapahtumistaan.

Urheilu- ja messukeskus Lahti
Salpausselänkatu 7
15110 Lahti

Toimiston osoite:
KOKO Lahti Oy
Ankkurikatu 7
15140 Lahti
info@lahdenmessut.fi
Henkilöstön yhteystiedot

Laskutusosoite:
KOKO Lahti Oy
15388079
PL 100
80020 Kollektor Scan

Y-tunnus: 1538807-9
Verkkolaskuosoite: 003715388079
Välittäjän tunnus: 003721291126 Maventa

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. KOKO Lahti Oy käsittelee henkilötietojasi liiketoimintansa tarpeisiin sekä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää henkilötietoja viestiäksemme kanssasi. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.  

Jaamme henkilötietojasi luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Jaamme henkilötietoja myös KOKO Lahti Oy:n konserniyhtiöiden ja tytäryhtiöiden sekä puolestamme toimivien osapuolten kanssa tarpeen mukaan esimerkiksi lain niin vaatiessa tai vastauksena juridiseen prosessiin.

KOKO Lahti -konserniin kuuluvat yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Saitko messukutsun?