Raksa 2019 in english

You can find more information about this event in english by following this link.

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen 15.-17. maaliskuuta 2019 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää neljä hallia tuote- ja palvelutarjonnalla niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Raksa 2019 teemat:
* Ekologinen rakentaminen
* E
nergiatehokkuus
* M
ökki ja sauna
* Persoonallinen koti.

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille
Raksa-messujen monipuolinen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Raksa-teemoihin liittyen ohjelmalavalla on luvassa paljon rahanarvoisia ja ympäristöä säästäviä vinkkejä energiatehokkaisiin ja ekologisiin rakennus- ja remonttiprojekteihin. Messuille rakentuu tänäkin keväänä Pihainfo, jossa on tarjolla neuvoja sekä vinkkejä pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen. Messuja emännöimään saapuu suosittu toimittaja ja bloggaaja Hanna Sumari, jota kuullaan myös Raksan ohjelmalavalla kertomassa kevään sisustustrendeistä.

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisi avoinna myös kuluttajille.

LUE RAKSA-LEHTI TÄSTÄ

Ilmainen lisäetu messuvieraille!
Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 450-sivuinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta se TÄSTÄ.

  

Katso Raksa 2018 -messujen tunnelmia:

Raksa 2018 -sivuille TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

Yleistä
Aukioloajat:
pe 15.3.2019 klo 10-17
la 16.3.2019 klo 10-17
su 17.3.2019 klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta Raksa-messuille ja Lego-tapahtumaan.
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Lego-tapahtuma:
Aikuiset 15 €
(sis. pääsyn Raksa-messuille)
Huom! Raksan asiakaskutsulippuun ei sisälly pääsyä Lego-tapahtumaan. Erillislippu Lego-tapahtumaan 8 € Lego-alueen portilta.
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Messuinfo Ilmaiset messubussit Hallikartta Ammattilaissisältö Ravintolapalvelut Pihainfo LEGO-tapahtuma Näytteilleasettajille Raksa-lehti English Markkinointimateriaali Medialle

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?