Kätevä & Tekevä 2018

Kätevä & Tekevä 2018

Taitoa ja tekemisen iloa Lahden Messuilla!

Kätevä & Tekevä kokoaa jälleen pyhäinpäiväviikonloppuna 3.-4. marraskuuta kädentaitajat ja harrastajat yhden katon alle Lahden Messukeskukseen. Luvassa kolmen hallin täydeltä nähtävää ja koettavaa!

Suosittu koko perheen tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna monipuolista sisältöä. Taito Kymenlaakson/Taitokeskus Velman luotsaamalta Onni elää käsityössä -lavalta saat uusimmat ideat ja intoa omaan tekemiseen. Kätevä & Tekevä -ohjelmalavalla pääset näkemään muun muassa Koulutuskeskus Salpauksen huikean monialaisen opiskelijatyönäytöksen ja kuulet kiinnostavia haastatteluja ja puheenvuoroja taidosta, itse tekemisestä ja sen merkityksestä.

Messuilla juhlitaan myös jälleen Nenäpäivän etkoja yllätyksellisesti ja värikkäästi! Uutena tapahtumassa on arjen kädentaitoihin keskittyvä Arjen mestarista arjen sankariksi –lava, jonka ohjelmasta vastaavat Itä-Hämeen Martat. Tapahtuman pääosassa ovat tietenkin upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin harrasteisiin. Aloita joulunodotus leppoisasti - Kätevä&Tekevästä löydät ihanimmat lahjat pukinkonttiin tai isänpäiväpakettiin!

Kätevä & Tekevä 2018 -tapahtuman juontajina nähdään tänä vuonna draamapedagogi Lasse Kantola sekä taiteilija-toimittaja Anu Pensola.

Lisätiedot ja varaukset

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
3.11.2018 klo 10-17
4.11.2018 klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset norm. 12 €
ENNAKKOETU 10 €
(2.11. saakka netistä)
Eläkeläiset ja työttömät 10 €
Opiskelijat, lapset (7-15v.) 10 €
Alle 7v. veloituksetta
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) ennakkoon 8 euroa (kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € ka

Yhteistyökumppanit

Uudistetut kokous- ja juhlatilat Lahden Messukeskuksessa soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Kokoustiloja ja -aulaa yhdistäen rakennamme... Lue lisää
Saitko kutsun messuille Lahteen? Näiden ohjeiden avulla lunastat messukutsusi helposti. Jos sinulla on painettu asiakaskutsukortti tai sähköinen... Lue lisää