Näyttelyt

* Heinämaan pitsinkutojien non-stop-näyttely E-hallissa 

* Bagabonds by Tatjana Lee D-hallissa
Maailmanlaajuisen Bagabonds -taideprojektin luoneen saksalais-korealaisen kuvataiteilijan näyttely, taiteilija mukana tapahtumassa. Osastolla huutokaupataan kahdeksan Tatjana Leen työtä, joista tulot menevät Nenäpäivä-keräyksen hyväksi.

* Butterflies by Milan Rai D-hallissa
Kuvia maailmalle levinneiden perhosten lennoista. Lähetä oma perhosparvesi matkaan tai kirjoita Dilan postikortin vaikkapa mummille, ystävälle tai naapurille!” 

* Sonja Siikanen: 100-valokuvanäyttely D-hallissa
100 on valokuvaprojekti, jossa valokuvaaja Sonja Siikanen kuvaa ihmisiä tunnetuista taviksiin ”ilman filtteriä”, eli ilman meikkiä ja kuvamanipulaatiota, paljaina, kauniina ja tavallisina. Valokuvien toivotaan lisäävän sekä katsojan että mallin uskoa kauneuteen ja siihen, että me kaikki olemme yhdessä täällä, samanarvoisina, puhaltamassa yhteen hiileen.

* Puistossa tapahtuu -teemanäyttely C-hallissa
Nukkekoti- ja nukkemessujen interaktiivinen ja muuntuva näyttely, jonne rakentuu muun muassa kahviloita, japanilainen puutarha, myyntikojuja ja kirpputorialue, lampi ja suihkulähde, ranta-alue sekä kukkaistutuksia.

* Kulttuurisukellus E-hallissa
Esillä kulttuurisukellus-hankkeen työpajoissa syntyneitä teoksia.

 

Muutokset mahdollisia.

Yleistä
Aukioloajat: 4.-5.11.2017
la klo 10-17 su klo 10-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset ja työttömät 10 €
Opiskelijat, lapset (7-15v.) 10 €
Alle 7v. veloituksetta
Kahden päivän lippu 18 €
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) ennakkoon 8 euroa (kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Ilmaiset bussikuljetukset Kartta Ravintolapalvelut Kivi- ja korumessut Lahti Touring Car Challenge 2017 Nukkekoti- ja nukkemessut Nenäpäivä Kätevässä Näyttelyt Vuoden Askartelija 2017 Porukalla messuille! Näytteilleasettajille Markkinointimateriaali Tiedotteet

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?