Saapuminen messuille

Lahden Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaupungin keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä. Lahden keskusta on kävelymatkan päässä. Etäisyys Matkakeskukselta on n. 1,5 kilometriä. Nopein junayhteys Helsingistä Lahteen on vain 49 minuuttia.
Messukeskukseen on helppo saapua ilmaisilla messubusseilla tai paikallisliikenteen bussilla nro 1, johon pääset  Matkakeskukselta pysäkiltä A  ja Kauppatorilta pysäkiltä B1. Lähin pysäkki sijaitsee Jalkarannantiellä, josta Messukeskukseen pääsee Satamaradanpolkua pitkin kävellen (0,6 km).

Omilla autoilla tulevien käytössä on maksullinen pysäköinti Messukeskuksen ja Jäähallin pysäköintialueella. Pysäköintilippu maksaa 8 euroa kassalta ostettuna tai 10 euroa paikoitusalueelta ulos ajettaessa.
Messukeskuksen lähialueella on katutöistä ja rakennustyömaista johtuvia poikkeavia liikennejärjestelyjä. Varaattehan siis riittävästi aikaa saapumiselle!

Aikataulut:

LSL - Lahden seudun liikenne

Juna-aikataulut

Matkahuolto

Yleistä
Aukioloajat:
Pe 7.9.2018 klo 9-18
La 8.9.2018 klo 10-17
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 10 €
Lapset (7-15v.) 5 €
Alle 7v. veloituksetta
Perhelippu (2 aikuista+2 lasta) 25 €
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) ennakkoon 8 euroa (kassalta 10 €)
Sotaveteraanit veloituksetta
Perjantaina 7.9. koululaisille ja varusmiehille ilmainen sisäänpääsy
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Aluekartta Hallikartta Saapuminen messuille Ilmainen messubussi Näe ja koe messuilla! Ravintolapalvelut Security Track- tietotaitokilpailu Yhteiskunnan kokonaisturvallisuuden foorumi Pidä huolta -konsertti Tiedotteet Näytteilleasettajille Markkinointimateriaali På svenska In english Saitko asiakaskutsun?

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?