Motoristien määränpäänä Lahti!

Messustudio välittää tunnelmia messuilta koko viikonlopun ajan - KATSO TÄSTÄ

Moottoripyörämessut tekevät vahvan paluun Lahteen. Lahden Moottoripyörämessuilla pääosaa näyttelevät moottoripyörät ja varusteet, harrasteeseen liittyvän rennon lifestylen ja monipuolisen ohjelman värittäessä tapahtumaa. Keväinen ajankohta ja ympäristö tarjoavat loistavan mahdollisuuden katu- ja offroad-pyörien koeajoon messujen yhteydessä järjestettävässä Suomen suurimmassa koeajotapahtumassa. Kesän kynnyksellä messuvierailun voi toteuttaa vaikka omalla kaksipyöräisellä, ajokauden aloitushengessä. Messuviikonlopuksi on  motoristeille järjestetty runsaasti oheisohjelmaa luonnonkauniilla Lahden seudulla.

Lahden Moottoripyörämessut tarjoavat esittäytymisareenan vauhdikkaiden moottoriurheilulajien esittelylle, moottoripyörämatkailulle ja ennen kaikkea laajalle moottoripyörä-, mopo- ja varustevalikoimalle. Messuilta niin kokenut kuin vasta aloittelevakin motoristi löytää uusia virikkeitä ja vinkkejä harrastukseensa. Myös turvallisuus ja alan neuvontapalvelut ovat kattavasti esillä tapahtumassa. Vapauden ja rentouden fiilis on se, mitä moottoripyöristä haetaan ja se näkyy Lahdessa. Yhtenä tapahtuman pääteemana tehdään paluu moottoripyöräilyn alkujuurille ja 50-, 60- ja 70-luvuille.

Lahden Moottoripyörämessujen monipuolinen ohjelmakokonaisuus pitää sisällään vauhtia, musiikkia ja juhlatunnelmaa. Tapahtuman juontaa moottoripyöräpiireistä tuttu monitoiminainen Henna Ilmonen ja taiteellisena johtajana toimii pitkän linjan moottoripyörämies Riku Routo. Vastikään täysin uudistuneen ja laajentuneen Lahden Messukeskuksen neljä hallia ja laajat ulkotilat tarjoavat loistavat olosuhteet kevään upeimpaan moottoritapahtumaan!
 

Lahden Moottoripyörämessut 2015:

• Moottoripyörät, mopot, skootterit, mopoautot
• Ajovarusteet ja –tarvikkeet
• Alan palvelut ja neuvonta
• Moottoripyörämatkailu
• Nostalgia ja lifestyle

 

 

Lataa ilmainen Prätkä Online –sovellus ja ajantasainen messuinfo kulkee mukanasi!

 

Yleistä
Aukioloajat:
lauantaina 23.5. klo 9-19
sunnuntaina 24.5. klo 10-17
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Lauantai: 15 € ennakkoon, 20 € ovelta
Sunnuntai: 12 € ennakkoon, 15 € ovelta
Kahden päivän messupassi:
20 € ennakkoon, 25 € ovelta
7-17-vuotiaat: 10 € ennakkoon, 12 € ovelta
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä):
lauantai 12 €, sunnuntai 10 €, 2 pv 16 €
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Aluekartta Pysäköinti Uutiset Suuri koeajotapahtuma KTM Offroad Start Tie motoristiksi -alue Rakennettujen pyörien näyttely Koe Lahden seutu pyörällä! Motoristin keväthuolto English Näytteilleasettajille Messumajoituspaketit

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?