Pihapiiri 2019

Pihapiiri 2019

Ihana kevät saapuu Lahden Messukeskukseen!

Pihapiiri tuo jälleen ihanan kevään Lahden Messukeskukseen huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.4. Pihapiiri-messut on odotettu kevään avaus viherpeukaloille, pihan ja puutarhan rakentajille sekä kaikille kesäihmisille ja elämännautiskelijoille. Päijät-Hämeen merkittävin kuluttajille suunnattu puutarha-alan messutapahtuma esittelee kattavasti puutarha-alan tuotteita ja palveluita. Messuilla tarjotaan runsaasti ideoita niin koti- ja mökkipihoille, terasseille kuin parvekkeillekin.

Pihapiiri-messuilla teet kevään parhaat pihahankinnat; Kesäkukkien ja yrttien taimet, siemenet ja sipulit sekä ihanat sisustustuotteet odottavat sinua messuosastoilla! Monipuolisia vinkkejä saat muun muassa messujen vihtyisältä Ideapuutarha-alueelta ja uudistuneesta kevätnäyttelystä.

Pihapiiri-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tietoa muun muassa kukkien värivalinnasta, pihasuunnittelun perusteista, villivihanneksista ja kompostoinnista. Pihapiirissä pääset myös kuulemaan suositun ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan ajatuksia luonnon merkityksestä ihmisen hyvinvointiin. Lavan äärellä tehdään keväisiä istutushommia, sidotaan näyttäviä vihanneskimppuja ja askarrellaan ihania kukkasormuksia ja taimiruukkuja - tule mukaan keväisiin tuokioihin! 

Pihapiiri-tapahtuman juontajina toimivat jo viime messuilta tuttu iloinen puutarhalähettiläs, puutarhatoimittaja Kati Jukarainen sekä puutarhapuolen monitoiminainen ja puutarhakirjailija Maria Kesänen, joka tunnetaan myös Kanelia ja kardemummaa -blogistaan.

Käy katsomassa tunnelmia kevään 2018 tapahtumasta:

Tutustu Pihapiiri 2018 -tapahtumaan TÄSTÄ

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
la 27.4.2019 klo 9-17
su 28.4.2019 klo 9-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset ennakkolippu (26.4. saakka) 10 €
Aikuiset norm.12 €
Kahden päivän lippu 15€
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 10 €
Lapset alle 16v. veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 €

Yhteistyökumppanit