POWER Expo

POWER Expo

Kolme väkivahvaa ja näyttävää lajia saman katon alla Lahdessa

Toukokuussa on mahdollista nähdä kolme näyttävää ja väkivahvaa voimailu- ja kamppailulajia saman katon alla POWER Expo -tapahtumassa 18-19.5.2019. Lahden Messukeskuksessa.

Viihteellisen voimailuviikonlopun aikana messukeskuksessa mittelöidään kolme SM- kilpailua; Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2019 sekä Voimanoston SM-kilpailu. Voimanostossa kilpaillaan myös syksyn MM-kisapaikoista. Kolmantena ja uutena lajina tapahtumassa nähdään Thai Boxing, joka on sotataidoista kamppailu-urheiluksi kehittynyt huippusuosittu kuntoilulaji.

Tapahtuman yhteyteen toteutetaan expoalue, joka on avoinna molempina kilpailupäivinä niin katsojille kuin kilpailijoillekin. POWER Expo 2019 on yleisölle avoin ja MAKSUTON tapahtuma.

Suomen vahvin mies ja nainen 2019

Suomalaista sisua ja voimaa maailmankartalle nostanut kilpailu tunnetaan tervehenkistä voimailua kannustavana ja suurta yleisöä viihdyttävänä tapahtumana. Tapahtumaa on järjestetty alan kilpailuista yhtäjaksoisesti pisimpään maailmanlaajuisesti katsottuna.

Voimanosto 2019 Suomenmestaruus 

MM-karsinta WPC (World Powerlifting Congress) voimanoston, penkkipunnerruksen ja maastanoston SM-kilpailut. Näissä SM-kilpailuissa on Euroopan- ja Maailmanennätys arvo ja nämä kilpailut ovat viralliset karsintakilpailut 2019 marraskuussa Suomessa pidettäviin MM-kilpailuihin.

HUOM! Voimanoston kilpailut alkavat sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00. Yleisöllä on vapaa pääsy D-halliin klo 9.00 lähtien.
 

Thaiboxing Finnish Open 2019

Muaythai, eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta. Thainyrkkeily on alun perin sotataito mutta, aikojen saatossa siitä on kehittynyt kilpaurheilulaji sekä suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji.

Tulokset

Lajikohtaiset tulokset päivitetään kunkin lajin omille verkkosivuille.
Suomen Vahvin 2019

Voimanosto

Thaiboxing

Lisäksi tapahtumassa mukana:

Otevoima
La 18.5. SM-Rolling Thunder Miehet -93 ja Open Miesten aloituspainot -93kg sarjassa 70kg ja Open sarjassa 80kg Naiset Open: Naisten aloituspaino 35kg

Faijaclub - Kuka on Suomen Vahvin Faija?
Faijaclub järjestää Suomen Vahvin Faija kilpailun omalla osastolla (E4D). Kilpailu on käynnissä messujen ajan ja on avoin kaikille Faijoille. Mittelöinti suoritetaan ns. puristusvoima kilpailuna.

Tapahtuman vastaava tuottaja

Mika Kavasvuo

Vastaava tuottaja, konsertit
050 398 5806

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
La 18.5. klo 10-20
Su 19.5. klo 10-17
Sisäänpääsy :
Sisäänpääsy ja pysäköinti ovat maksuttomia.

Yhteistyökumppanit