Kolme näyttävää ja väkivahvaa lajia saman katon alla Lahdessa!

Toukokuussa on mahdollista nähdä kolme näyttävää ja väkivahvaa voimailu- ja kamppailulajia saman katon alla POWER Expo -tapahtumassa 18-19.5.2019. Lahden Messukeskuksessa.

Viikonlopun aikana messukeskuksessa mittelöidään kolme SM- kilpailua; Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2019 sekä Voimanoston SM-kilpailu. Voimanostossa kilpaillaan myös syksyn MM-kisapaikoista. Kolmantena ja uutena lajina tapahtumassa nähdään Thai Boxing, joka on sotataidoista kamppailu-urheiluksi kehittynyt huippusuosittu kuntoilulaji.

Tapahtuman yhteyteen toteutetaan expoalue, joka on avoinna molempina kilpailupäivinä niin katsojille kuin kilpailijoillekin.

POWER Expo 2019 on yleisölle avoin ja MAKSUTON tapahtuma.

SUOMEN VAHVIN MIES JA NAINEN 2019
Suomalaista sisua ja voimaa maailmankartalle nostanut kilpailu tunnetaan tervehenkistä voimailua kannustavana ja suurta yleisöä viihdyttävänä tapahtumana. Tapahtumaa on järjestetty alan kilpailuista yhtäjaksoisesti pisimpään maailmanlaajuisesti katsottuna.

VOIMANOSTO 2019 SUOMENMESTARUUS

MM-karsinta
WPC (World Powerlifting Congress) voimanoston, penkkipunnerruksen ja maastanoston SM-kilpailut. Näissä SM-kilpailuissa on Euroopan- ja Maailmanennätys arvo ja nämä kilpailut ovat viralliset karsintakilpailut 2019 marraskuussa Suomessa pidettäviin MM-kilpailuihin.

THAIBOXING FINNISH OPEN 2019
Muaythai, eli thainyrkkeily, on vauhdikas liikuntamuoto, jossa kunto kohoaa miltei huomaamatta.
Thainyrkkeily on alun perin sotataito mutta, aikojen saatossa siitä on kehittynyt kilpaurheilulaji sekä suuren suosion ansiosta kaikille sopiva kuntolaji.

Lisäksi tapahtumassa mukana on OTEVOIMA
SM-Rolling Thunder Miehet -93 ja Open
Miesten aloituspainot -93kg sarjassa 70kg ja Open sarjassa 80kg Naiset Open: Naisten aloituspaino 35kg

Lisätiedot:
Tapahtuman vastaava tuottaja
Mika Kavasvuo
mika.kavasvuo@sibeliustalo.fi
p. 050 398 5806

Yleistä
Aukioloajat:
la 18.5.2019 klo 10-20, su 19.5.2019 klo 10-17
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy: Sisäänpääsy ja pysäköinti on maksuton
Etusivu Ohjelma Lajit Näytteilleasettajaksi POWER Expoon?

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?