POWER Expo 2018

POWER Expo 2018

Väkivahvat lajit saman katon alla Lahdessa

Toukokuun lopussa on ensimmäistä kertaa mahdollista nähdä useita väkivahvoja voimailu- ja kamppailulajia saman katon alla POWER Expo -tapahtumassa 26.-27.5. Lahden Messukeskuksessa. Viikonlopun aikana mittelöidään kaksi SM- kilpailua; Suomen Vahvin Mies ja Nainen 2018 sekä Voimanosto. Näytöslajina tapahtumassa on haarniskoissa oteltava buhurt, joka tunnetaan myös nimellä Medieval Combat Sport sekä Otevoima ja Kädenvääntö.

Tapahtuman yhteyteen toteutetaan expoalue, joka on avoinna molempina kilpailupäivinä niin katsojille kuin kilpailijoillekin. Lue lisää
 

SUOMEN VAHVIN MIES JA NAINEN 2018
Suomalaista sisua ja voimaa maailmankartalle nostanut kilpailu tunnetaan tervehenkistä voimailua kannustavana ja suurta yleisöä viihdyttävänä tapahtumana.  Tapahtumaa on järjestetty alan kilpailuista yhtäjaksoisesti pisimpään maailmanlaajuisesti katsottuna.
Tutustu lajiin

POWERLIFTING - VOIMANOSTO
Voimanostossa kilpaillaan jalkakyykyn, penkkipunnerruksen ja maastanoston yhteistuloksesta. SM-kilpailut ovat World Powerlifting Congress (WPC) alaisia kilpailuja ja niillä on Euroopan- ja Maailmanennätysarvo.
Tutustu lajiin

BUHURT ELI MEDIEVAL COMBAT SPORT
Suomessa laji tunnetaan nimellä buhurt tai Medieval Combat Sport. Laji on ottelua historiallisissa haarniskoissa ja tylpillä teräsaseilla.
Tutustu lajiin

OTEVOIMA
Lajissa mitataan käden sekä staattista voimaa, että puristusvoimaa eli tämä on todellinen kestävyyslaji.

KÄDENVÄÄNTÖ
Kädenvääntö on nopeatempoinen kamppailulaji jossa kilpailijoiden paremmuus selvitetään erikoisvalmisteisella seisottavalla pöydällä tuomarin valvonnassa.
Tutustu lajiin

FCF WRESTLING
tarjoaa kiivasta ja kovaotteista toimintaa kamppailun ystäville, jotka kaipaavat dramatiikkaa ja näyttäviä urheilusuorituksia. Pro wrestling/showpaini, on amerikkalainen urheiluviihdemuoto, joka yhdistää tehokkaasti taistelun ja viihteen. Tutustu lajiin
 

Lisätiedot:
Tapahtuman vastaava tuottaja
Mika Kavasvuo
mika.kavasvuo@sibeliustalo.fi
p. 050 398 5806
 

 

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
la 26.5.2018 klo 10-20
su 27.5.2018 klo 10-17
Sisäänpääsy :
Päivälippu aikuiset ennakkoon 9,50 euroa (ovelta 12)
Päivälippu perheet (2 aikuista + 2 lasta) 27,50
Viikonloppulippu aikuiset ennakkoon 15,50 (ovelta 22,50)
Alennusryhmät: 6,50€ (opisk,varusmies,eläk., 7-17v.)
0-6 v. maksutta
Pysäköinti ilmainen

Yhteistyökumppanit