Raksa 2017

Raksa 2017

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvassa Raksassa löytyy tuote- ja palvelutarjontaa niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille ja mökin kunnostajillekin. 

Tuttujen messuteemojen lisäksi tulevilla Raksa-messuilla tuodaan kattavasti esille suunnittelu ja sen merkitys rakennus- ja remonttiprojektin kaikissa vaiheissa. Tämän vuoden Raksa laajenee myös kattavalla pihateemalla. Tapahtuman yhteyteen toteutettava pihasuunnittelun ja -rakentamisen erikoisalue palvelee sekä koti- että mökkipihojen rakentajia ja uudistajia. 

Raksa-messujen monipuolinen ohjelma tarjoaa runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Luvassa on tietoa muun muassa putkiremonteista, rakennusprojektin suunnittelun etenemisestä ja kodin valaistuksesta sekä vinkkejä nikkarointiin ja pihasuunnitteluun. Hyödyllistä tietoa on tarjolla myös messujen yhteydessä toteutettavissa Peruskorjaamisen ja Rakentamisen kehittämiskeskus PRKK:n ilmaisissa rakentaja- ja remonttikouluissa. 

Raksan yhteydessä järjestetään perjantaina 17.3. ilmainen seminaari, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa niin alan ammattilaiselle kuin pienrakentajallekin. Seminaarin aiheita ovat muun muassa asbestilain soveltaminen remonttiprojekteissa, tupakkalaki kiinteistössä sekä aurinkokeräimien hyödyntäminen pienissä ja isoissa kiinteistöissä. 

Raksan isäntäparina toimii Löytäjät-sarjasta tuttu parivaljakko, huonekalupuuseppä Uolevi Nurmi ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen.

Ilmainen lisäetu messuvieraille
Lisäetuna kaikille kupongin palauttaneille messuvieraille 480-sivuinen Rakenna & Remontoi -opaskirja veloituksetta (1 kpl/kävijäperhe). Leikkaa kuponki kotiin jaettavasta Raksa-lehdestä tai tulosta TÄSTÄ 

Katso tunnelmia Raksa 2016 -messuilta

 

Tapahtuman tiedot

Aukioloajat :
pe 17.3.2017 klo 10-17
la 18.3.2017 klo 10-17
su 19.3.2017 klo 10-16
Sisäänpääsy :
Aikuiset 12 €
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 10 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta

Yhteistyökumppanit