Caravankesä2018 houkuttelee uusia kohderyhmiä matkailuautoilun pariin!

Lahden Messut lanseeraa juhannusviikolla #Caravankesä2018 -kampanjan, joka markkinoi Lahden Messukeskuksessa 20.–23.9. järjestettäviä Caravan-messuja. Kampanjan pääosassa on matkailuauto, joka teipataan kampanjan ilmeellä sekä messujen mainosteipeillä. Matkailuauto kiertää Suomea kesän aikana ja on myös esillä alan suurtapahtumassa Lahdessa. Autolla kiertävät eri kohderyhmien edustajat, jotka jakavat digitaalisiin kanaviin ajatuksiaan matkailuautoilusta omista näkökulmistaan.

Kampanjaan kuuluu kaksi erillistä kilpailua: Festarisomettaja ja Kuvakisa

Festarisomettajakilpailussa haetaan henkilöä/ henkilöitä tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Kilpailun voittaja saa palkinnoksi neljän hengen lippupaketin Iskelmä Festivaaleille ja majoituksen matkailuautossa Himos Centerin edessä festivaaliviikonlopun ajan. Voittaja kuvaa videomateriaalia viikonlopusta ja materiaalia julkaistaan kesän aikana Lahden Messujen sekä Caravan-messujen digitaalisissa kanavissa.

Kuvakisa elää koko kesän Caravan-messutapahtumaan saakka. Palkinnoksi kilpailun voittaja saa matkailuauton viikoksi käyttöönsä. Kilpailuun voi osallistua bongaamalla kampanjan ilmeellä varustetun matkailuauton ja julkaisemalla siitä kuvan aihetunnisteella #Caravankesä2018 ja #Kuvakisa. Kilpailu starttaa matkailuauton lähdettyä liikkeelle juhannuksen jälkeen ja osallistumisaikaa on Caravan-messusunnuntaihin asti. Voittaja julkaistaan tapahtumassa sunnuntaina 23.9.

Tavoitteena kilpailujen kautta tuotettavalla sisältömarkkinoinnilla on hakea näkyvyyttä tapahtumalle, mutta ennen kaikkea tavoitella potentiaalisia asiakkaita ja uusia harrastajia alalle. Toiveissa onkin löytää, ei niinkään kokeneita karavaanareita, vaan myös ensikertalaisia kertomaan kokemuksistaan matkailuautosta majoitusvaihtoehtona. Lahden Messujen raati odottaa innolla ehdokkaiden esittelyvideoita.

Festarisomettajahaku lähtee käyntiin juhannusviikolla ja kuvakisa juhannuksen jälkeen. Kampanjakasvona toimii Roope Salminen.

Kampanjakanavina toimivat:
Facebook: CaravanMessut
Instagram: Lahden Messut
Youtube: Lahden Messut

Kilpailun ohjeet ja säännöt löytyvät osoitteesta Caravankesä2018.fi

Lisätiedot:
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Projektipäällikkö
Anne Koskinen, p. 040 581 0722
anne.koskinen@lahdenmessut.fi

 

Saitko messukutsun?