Luksusta, uusia trendejä ja modernia retroa - Caravan-messujen tarjonta vastaa laajentuneen käyttäjäkunnan tarpeisiin

Noususuunnassa oleva matkailuajoneuvoala vastaa entistä monimuotoisemman käyttäjäkunnan tarpeisiin tekemällä vahvaa kehitystyötä ja monipuolistumista niin ajoneuvojen kuin alan tarvikkeidenkin osalta. Torstaina Lahden Messukeskuksessa ovensa avaava Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma Caravan 2018 esittelee tänä vuonna lähes kolmesataa tulevan kauden ajoneuvomallia sekä alan uusimmat tarvikkeet ja palvelut. Uutuuksien joukossa nähdään muun muassa kaksikerroksinen matkailuvaunu sekä 50-lukua henkivä retrovaunumallisto. Caravan-messuilla on nähtävillä myös Concorden ja Morelon suuret maantieristeilijät. Tarvikepuolella esitellään muun muassa kompakti ulkokeittiön sisältävä telttaperävaunu.

Caravan-messuilla Suomen ensiesittelynsä saava Kabe Imperial Tower 880 on kaksikerroksinen vaunu, jonka yläkerrassa on oleskelutila sekä laaja terassi. Vaunun alakerrassa on etukeittiön lisäksi makuuhuone, kylpyhuone sekä sohvaryhmä. Kaksikerrosvaunun korkeus on 4.5 metriä ja pituus yli 10 metriä. Asuinpinta-alaa vaunussa on 26 m2. 50-luvun American Diner -henkeen messuilla johdattelevat Hymerin Eriba Touring -mallisarjasta kehitetyt retrovaunut Rockabilly ja Ocean Drive. Näiden erikoismallien historia juontaa 50-luvun lopulle, jolloin koko yrityksen historia alkoi. Touring-mallistoa on rakennettu Hymerin toiminnan alusta saakka vuosien varrella tekniikkaa kehittäen.

Yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa toteutettava Caravan on Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely, jossa tehdään merkittävä osa alan vuosittaisesta kaupasta. SF-Caravan Lahden seudun järjestämä perinteinen yhteistapaaminen, yöpymiset läheisillä leirintäalueilla ja lähialueilla sekä päivävierailut matkailuajoneuvoilla keräävät messuviikonlopuksi Lahden seudulle yli 2500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea. Messutapahtumassa vierailee vuosittain noin 18 000 kävijää.

Caravan 2018 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 20.-23.9.2018.
Avoinna torstaina klo 12-18, perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.
Ennakkokierros lehdistölle torstaina klo 10. Caravan-messujen lehdistötila Lahti Hallin (E-halli) alakerrassa palvelee lehdistön edustajia messujen aukioloaikoina. Lehdistötiedotteet löytyvät tapahtuman nettisivuilta.

Lisätiedot:
Caravan-nettisivut
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut, projektipäällikkö Anne Koskinen, p. 040 581 0722, anne.koskinen@kokolahti.fi
Matkailuajoneuvotuojat ry., toiminnanjohtaja Antti Siljamäki, p. 050 365 8352, antti.siljamaki@liikkuvakoti.fi

Saitko messukutsun?