Nyt juostaan korkkareilla ja lenkkareilla - huikea tapahtumaviikonloppu Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa

Tulevana viikonloppuna Lahden Urheilu- ja Messukeskuksen täyttää kaksi suurta yleisötapahtumaa. Lahden Messujen uutuustapahtuma Viihdy Vapaalla kokoaa Lahden Messukeskukseen lauantaina ja sunnuntaina vapaa-ajan ajankohtaisia teemoja ja viihdyttävää ohjelmaa. Sunnuntaina Urheilukeskuksesta starttaa suosittu Uusi Lahti –juoksu.

Viihdy Vapaalla –tapahtuman pääosissa ovat liikunta ja terveys, kauneus ja hyvä olo sekä koti ja ruoka. Tapahtumaa saapuvat tähdittämään mm. energinen Rakkausdieetti-pariskunta Aki ja Rita ja televisiosta tutut Madventures-matkaajat Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff. Yhtenä viikonlopun kohokohdista on lauantaina juostava Korkkarijuoksu, joka tuo messuhalliin karnevaalitunnelmaa ja tuttuja kasvoja lahtelaisesta yritys- ja seuramaailmasta. Yhteistyössä Bistro Popotin kanssa toteutettavassa haastekilpailussa nähdään korkojen päällä niin nais- kuin mieskisaajiakin. Viihdy Vapaalla –tapahtuman yhteydessä juhlistetaan myös Lahden Messut Oy:n
50-vuotissyntymäpäivää
täytekakkukahvien merkeissä.

Sunnuntaina järjestettävän Uusi Lahti –juoksun reitti kulkee Lahden Urheilukeskuksesta Vesijärven rannoille ja Teivaan sataman ympäristöön. Tapahtuma houkuttelee tänä vuonna paikalle ennätyksellisen paljon juoksijoita, sillä se on myös virallinen maratonin Suomenmestaruuskilpailu yleisissä sarjoissa. Juoksun järjestää Lahden Ahkera ry.

Tapahtumajärjestäjät kehottavat Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen saapuvia hyödyntämään ilmaisia messubusseja, jotka liikennöivät non-stoppina koko viikonlopun ajan välillä Lahden Matkakeskus-Aleksanterinkatu (Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone) - Lahden Urheilu- ja Messukeskus. Pysäköintimahdollisuudet alueella ovat rajalliset. Uusi Lahti –juoksun pysäköintikäytössä on urheilustadionin yläpiha sekä jäähallin parkkipaikat. Suurhallin maksullinen pysäköintialue on varattu messuvieraille. Liikennettä alueella rajoitetaan n. 15 minuutin ajaksi juoksun startin vuoksi 25.9. klo 12.

Viihdy Vapaalla -messut 24.-25.9.2016. Avoinna la klo 10-17, su klo 10-16.

Uusi Lahti –juoksu sunnuntaina 25.9.2016, lähtö klo 12.

Lisätiedot:

Lahden Messut Oy
Projektipäällikkö Pasi Rantanen, 0400 820 639, pasi.rantanen@lahdenmessut.fi
www.viihdyvapaalla.com

Lahden Ahkera ry.
Janne Harjula, 044 036 0300, janne.harjula@lahdenahkera.fi
www.uusilahtijuoksu.fi

Saitko messukutsun?