Caravan

Matkailuajoneuvoalan suurtapahtuma

Matkalla jo 20 vuotta! 

Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä tuottama Caravan juhlii ensi syksynä 20-vuotista taivaltaan – jälleen nelipäiväisenä! Matkailuajoneuvoalan vahva noususuunta houkuttelee tapahtumaan alan harrastajien lisäksi tapahtumaan myös uusia luonto- ja omatoimimatkailusta kiinnostuneita kohderyhmiä.  Caravan-messuilla on kattavasti esillä niin tulevan kauden uutuusmallit kuin myös caravan-matkailun varusteet, tarvikkeet, palvelut ja kohteet.

Caravan tuo Lahden Messukeskukseen näytille satoja matkailuajoneuvouutuuksia ja tarjoaa runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa matkailusta sekä matkailuajoneuvoista kiinnostuneille. Suomen suurimmassa matkailuajoneuvoalan tapahtumassa vierailee vuosittain noin 16 000 kävijää. Caravan-messujen yhteydessä järjestettävät treffit ja oheisohjelma keräävät tapahtuman aikana Lahden seudulle yli 2 500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea.

Katso tunnelmia viime messuilta:

Lisätiedot ja varaukset

Anne Koskinen

Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 5810 722

Caravan 2022 Lahden Messukeskuksessa 22.-25.9.2022
Avoinna torstaina klo 12-18, perjantaina klo 10-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Messuliput:
Ennakkoliput tulevat myyntiin keväällä 2022.

Karavaanareiden treffit
SF-Caravan Lahden seutu ry järjestää jälleen suositut karavaanareiden treffit upeissa Vesijärven rantamaisemissa Lahden Messukeskuksen ja keskustan läheisyydessä.

Saapuminen messuille:
Osoite:
Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7
15110 Lahti
Sijainti kartalla

Pysäköintilippu 8 € kassalta ostettuna ja 10 € paikoitusalueelta ulos ajettaessa. Messuvieraiden käytössä myös maksuttomia pysäköintialueita. Päiväkävijöiden matkailuajoneuvot ohjatusti Jäähallin kentällä. Yöpyminen matkailuajoneuvossa messujen pysäköintialueella on kielletty.

Messuillaan turvallisesti!

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin. Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.

Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

 

Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa

Caravan-messuilla herkutellaan!

Raksan uusi ravintoloitsija Food&Events Tapahtumaravintolat tuo messuille laatua ja elämyksellisyyttä – tervetuloa nauttimaan!

Raksan ravintolatarjonta päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

    

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Messuviikonloppuna treffataan taas Lahessa!

SF-Caravan Lahden seutu ry järjestää jälleen suositut karavaanareiden treffit upeissa Vesijärven rantamaisemissa Lahden Messukeskuksen ja keskustan läheisyydessä.

  • Tapaa vanhoja tuttuja ja uusia ystäviä.
  • Vieraile treffilipulla Caravan-messuilla vaikka joka päivä – tapahtuma aukeaa jo torstaina, eli treffilipulla pääset messuille halutessasi kaikkina neljänä päivänä!
  • Nauti runsaasta oheisohjelmasta sekä monipuolisista lähiluontokohteista.
  • Samanaikaisesti Lahden Kalamarkkinat Vesijärven satamassa.

Lisätietoja treffitapahtumasta:
messut@sfclahdenseutu.fi
sfclahdenseutu.fi
Jorma Siren p. 044 977 5596
Juha Hartman p. 050 917 1156

Näytteilleasettajaksi Caravan-messuille?

Tuo tuotteesi ja palvelusi laajan ja ostovoimaisen yleisön luo – varaa messuosasto Caravan 2022 -messuilta nyt!

Tarjoamme osastopaikkojen lisäksi monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!

Lisätiedot ja varaukset:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Anne Koskinen
anne.koskinen@kokolahti.fi
p. 040 5810 722