Kätevä & Tekevä 2020

Käsityömessut Lahden Messukeskuksessa

Kätevä&Tekevä -messut perutaan tämän vuoden osalta. Alkusyksyn koronapandemian ennustettavuuden vuoksi yleinen ilmapiiri messutapahtumia kohtaan niin näytteilleasettajien kuin kuluttajienkin keskuudessa on erittäin epävarmaa. Tästä johtuen messuja ei pystytä tällä hetkellä toteuttamaan suunnitellusti. 

Kätevä&Tekevä tuo jälleen pyhäinpäiväviikonloppuna 31.10.-1.11.2020 kädentaitajat, kädentaitojen ystävät ja käsityöharrastajat yhden katon alle Lahden Messukeskukseen. Luvassa hallien täydeltä nähtävää ja koettavaa! Tapahtuman pääosassa ovat upeat käsintehdyt tuotteet sekä tarvikkeet omiin käsityöharrasteisiin. Luvassa on myös runsaasti monipuolista ohjelmaa. Tapahtumassa mukana myös Kivi- ja korumessut sekä Nukkekoti- ja nukkemessut.

* Materiaalit ja tarvikkeet
* Uniikit lahjat ja käyttöesineet
* Vinkit ja ideat

Kätevä&Tekevä järjestetään samanaikaisesti Hetki-messujen kanssa. Kävijät pääsevät molempiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Kätevä&Tekevä/Hetki 2020 mediakortti.pdf

Osastokartta

Sivu täydentyy lähempänä ajankohtaa.

Messuinfo

Kätevä&Tekevä Lahden Messukeskuksessa 31.10.-1.11.2020
Avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Samanaikaisesti Hetki 2020 -tapahtuma, Nukkekoti- ja Nukkemessut sekä Kivi- ja Korumessut.
Kävijät pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Lippujen hinnat:
Aikuiset ennakkoon 12 € (30.10. saakka), kassalta 15 €
Lapset 7-15 vuotta 10 €
Alle 7-vuotiaat veloituksetta
Eläkeläiset,opiskelijat ja työttömät 12 €
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 € hlö
Sotaveteraanit veloituksetta

Turvallisuus:
Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.
Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Saapuminen messuille:
Lahden Messukeskukseen on helppo saapua ilmaisilla messubusseilla.
Omilla autoilla tulevien käytössä on maksullinen pysäköinti Messukeskuksen ja Jäähallin pysäköintialueella. Pysäköintilippu maksaa 8 euroa kassalta ostettuna tai 10 euroa paikoitusalueelta ulos ajettaessa.

Ilmaiset messubussit

Helpoin tapa saapua messuille!

Lähdöt Lahden Matkakeskuksesta (pysäkki D) tasalta ja puolelta.
Reitti kulkee torin (Marolankadun turistipysäkki) kautta Lahden Messukeskukseen.

Ensimmäinen bussi lähtee Lahden Matkakeskukselta klo 10. Paluukuljetukset Lahden Messukeskuksesta varttia yli ja varttia vaille. Viimeinen paluubussi Messukeskuksesta lauantaina klo 17.15 ja sunnuntaina klo 16.15.

Liikennöitsijänä toimii Reissu Ruoti

 

Ravintolapalvelut

Raksan uusi ravintoloitsija Food&Events Tapahtumaravintolat tuo messuille laatua ja elämyksellisyyttä – tervetuloa nauttimaan!

Raksan ravintolatarjonta päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Tekstiiliopettajien syyspäivät

Tekstiiliopettajaliiton syyspäivät järjestetään tänä vuonna Lahdessa 31.10. Kätevä & Tekevä -messujen yhteydessä.

Lue lisää

 

Näytteilleasettajille

Suunnitelmat messujen toteuttamiseksi ovat edelleen voimassa. Toivomme kaikkien osapuolten kannalta, että saamme yhdessä pidettyä talouden pyörät pyörimässä turvallisuusasiat vahvasti huomioiden. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia. Olemme valmistelleet kattavat toimenpiteet turvallisen messuvierailun eteen.  Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä olemme laatineet ohjeistuksen, jolla varmistamme jokaiselle messuilla olijalle turvalliset olosuhteet Lahden Messukeskuksessa. Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on valmistanut käyttöömme ohjevideot syksyn messujen turvallisuutta silmällä pitäen. Katso videot tästä

Aikataulut:

Rakentaminen
Pe 30.10. klo 8-20

Huoltoajat
La 31.10. klo 8-10
Su 1.11. klo 8-10

Messut avoinna
La 31.10. klo 10-17
Su 1.11. klo 10-16

Purkaminen
Su 1.11. klo 16-20
Ma 2.11. klo 8-16

Näy messuilla!
Tarjoamme monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!

Tutustu Lahden Messukeskuksen mainospaikkoihin

Ohjeita messuosallistumiseen 
Lue TÄSTÄ ohjeet onnistuneeseen messuosallistumiseen tai katso videovinkit:

   

   

Näytteilleasettajaksi Kätevä&Tekevä-messuille?

Oma osasto
Varaa paikkasi Kätevä & Tekevä 2020 -tapahtumaan ajoissa – parhaat paikat viedään ensin!
Suosittu tapahtumakokonaisuus järjestetään loistavana ajankohtana joulumyynnin alla! Tapaa juuri sinulle oikeat asiakkaat. Tee kauppaa, esittele uusia tuotteita ja vahvista yrityksesi imagoa.

Kätevä&Tekevä/Hetki 2020 Mediakortti.pdf
Kätevä&Tekevä/Hetki 2020 kartta.pdf
Ilmoittautumislomake

Näy messuilla!
Tarjoamme osastopaikkojen lisäksi myös monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!

Tutustu Lahden Messukeskuksen mainospaikkoihin

Niina Vesalainen

040 654 1284
niina.vesalainen@kokolahti.fi