Luontoretki

Uutuustapahtuma luonnossa liikkuvalle ja harrastavalle

Samanaikaisesti suosittujen Pihapiiri-puutarhamessujen kanssa ensimmäistä kertaa järjestettävä Luontoretki tarjoaa loistavan esittäytymispaikan ulkoilmaihmisten tavoittamiseksi. Luontoretkestä löytyy tuotteet ja palvelut ulkona liikkuville ja harrastaville sekä tietoa luonnosta ja luontomatkailusta. Retkeily kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, ja Lahden Messukeskus upeine lähimaastoineen on mitä parhain ympäristö alan tapahtumalle.

Luontoretki on jokaisen mökkeilijän, retkeilijän, maastopyöräilijän ja suunnistajan sekä kalannarraajan, suppailijan ja geokätköilijän kauden avaus. Tule ja tuo tuotteesi ja palvelusi kohderyhmäsi luo – juuri oikeaan aikaan kesäkauden kynnyksellä!

Tuoteryhmät:

  • Luonto- ja retkeilykohteet
  • Ulkoilmaharrastukset
  • Harrastustarvikkeet
  • Yhdistykset ja järjestöt

Messuvieraat pääsevät Luontoretki ja Pihapiiri -messuille yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Lisätiedot ja varaukset

Heidi Laaksonen

Projektipäällikkö
Myynti: Pihapiiri, Luontoretki
040 658 7766

Tuo tuotteesi ja palvelusi laajan ja ostovoimaisen yleisön luo – varaa osastosi Luontoretki-messuilta nyt!

Mediakortti Pihapiiri ja Luontoretki 2022.pdf
Pihapiiri ja Luontoretki aluekartta.pdf

Suositun Pihapiiri-messutapahtuman kanssa samanaikaisesti ensimmäistä kertaa järjestettävä Luontoretki tarjoaa loistavan esittäytymispaikan ulkoilmaihmisten tavoittamiseksi. Luontoretkestä löytyy tuotteet ja palvelut ulkona liikkuville ja harrastaville sekä tietoa luonnosta ja luontomatkailusta. Retkeily kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, ja Lahden Messukeskus upeine lähimaastoineen on mitä parhain ympäristö alan tapahtumalle.

Tarjoamme osastopaikkojen lisäksi monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!

Lisätiedot ja varaukset:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Heidi Laaksonen
p.040 658 7766
heidi.laaksonen@kokolahti.fi