Ajankohtaista

Raksa-, Pihapiiri- ja Luontoretki-messut siirtyvät

5.9.2020

Lahden Messut on päättänyt siirtää koronapandemian vuoksi keväältä syyskuun loppuun siirretyt messutapahtumat ensi vuoteen. Raksa ja Pihapiiri-messut sekä uutuustapahtuma Luontoretki oli tarkoitus järjestää 25.–27. syyskuuta. Marraskuulle suunnitellut Kätevä&Tekevä sekä Hetki-messut perutaan tämän vuoden osalta kokonaan.

Alkusyksyn koronapandemian ennustettavuuden vuoksi yleinen ilmapiiri messutapahtumia kohtaan niin näytteilleasettajien kuin kuluttajienkin keskuudessa on erittäin epävarmaa. Tästä johtuen messuja ei pystytä tällä hetkellä toteuttamaan suunnitellusti.

Raksa-messut järjestetään seuraavan kerran 12.–14. maaliskuuta 2021. Pihapiiri- ja Luontoretki-messujen sekä Kätevä&Tekevä ja Hetki -messutapahtumien ensi vuoden tarkemmat päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

Messuille ostetut ennakkoliput ja saadut asiakaskutsut käyvät sellaisenaan myös ensi vuonna järjestettäviin tapahtumiin. Liput voi vaihtoehtoisesti palauttaa osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Lisätiedot:
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Jussi Kortepuro
Myyntijohtaja
p. 040 167 6757
jussi.kortepuro@kokolahti.fi