Saapumisohjeet

Lahden Messukeskus sijaitsee kaupungin keskustan läheisyydessä ja upean luonnon äärellä.

Lahteen ja Lahden Messukeskukselle on hyvät kevyen liikenteen väylät ja kulkuyhteydet julkisilla tai omalla ajoneuvolla: saavu kätevästi kävellen, polkupyörällä, sähköpotkulaudalla, taksilla, autolla, linja-autolla tai junalla.

Useimmille messuille pääsee myös ilmaisella Messubussilla! Tarkista messubussien saatavuus messujen omilta sivuilta.

Etäisyys Lahden keskustasta on noin kilometri ja Lahden Matkakeskukselta noin. 1,5 kilometriä. Nopein junayhteys Helsingistä Lahteen on vain 49 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentoasema on tunnin matkan päässä.

 

Urheilu- ja messukeskus Lahti
Salpausselänkatu 7
15110 LAHTI

Toimisto
Eventum Lahti Oy
Ankkurikatu 7
15140 Lahti

 

 

Saapuminen kävellen, pyörällä tai potkulaudalla

Lahden erinomaiset kevyen liikenteen kulkuväylät tarjoavat kestäviä tapoja liikkua. Lyhyet välimatkat taittaa helposti kävellen; Lahden Matkakeskukselta messuille on matkaa n. 1,5 km.

Kesäkaudella voit napata sähköavusteisen kaupunkipyörän kulkuvälineeksi. Kaupunkipyöräasemia löytyy ympäri Lahtea, yhteensä 30 asemaa. Matkakeskuksen läheisyydestä, kauppatorilta ja aivan Lahden Messukeskuksen tuntumasta, Urheilukeskukselta, löytyy pyöräasemat. Lisätietoa kaupunkipyöristä eli mankeleista täältä.

Sähköpotkulaudalla liikut joustavasti paikasta toiseen. Lahdessa sähköpotkulautoja vuokraa Tier ja Voi.
Lisätietoa Tieristä löydät täältä.
Lisätietoa Voista löydät täältä.

 

Saapuminen autolla tai ryhmämatkabussilla

Omilla autoilla tulevien käytössä on maksullinen pysäköinti Lahden Messukeskuksen alueella. Pysäköintilippu maksaa 8 euroa kassalta tai aulan vaatesäilytyspisteeltä ostettuna tai 10 euroa paikoitusalueelta ulos ajettaessa. Katso tarkemmat ohjeet kunkin messutapahtuman nettisivuilta.

Liikkumisesteisten pysäköintitunnuksella ilmainen pysäköinti Lahden Messukeskuksen piha-alueella Lahti Hallin edustalla pääsisäänkäynnin vieressä.

Ryhmämatkabussien pysäköinti ohjatusti Lahden Messukeskuksen lähialueella. Lisäinfo pysäköinninvalvojilta alueelle saavuttaessa.

 

Saapuminen taksilla

Taksit palvelevat kaupungissamme mutkattomasti. Voit tilata taksin etukäteen numerosta 0601 10001 tai mobiilisovelluksella Book a taxi ja Valopilkku. Ennakkotilaukset ilman lisämaksua. Lahden Aluetaksin myyntipalvelu palvelee numerossa 03 821 9808. Lisätietoja osoitteessa www.lahdenaluetaksi.fi

 

Saapuminen julkisilla

Lahteen on erinomaiset kulkuyhteydet joka suunnasta. Matkusta junalla tai bussilla Lahteen vaivattomasti. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset junalla tai bussilla Lahteen n. tunnissa. Lahden matkakeskus yhdistää niin lähi- kuin kaukoliikenteen.

 

Junayhteydet

Lahteen on helppo tulla junalla. Rautatieasema sijaitsee Lahden Matkakeskuksessa. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen on 49 minuuttia. VR:n aikataulut ja muut palvelut www.vr.fi.

 

Bussiyhteydet

Lahteen on hyvät linja-autoyhteydet. Linja-autoasema sijaitsee Lahden matkakeskuksessa. Nopein yhteys Helsingistä Lahteen kestää n. reilun tunnin. Bussiaikataulut ja lisätietoa: www.matkahuolto.fi

 

Paikallisliikenne

Lahdessa on kattava paikallisliikenneverkosto. Bussiaikataulun voit tarkistaa Lahden Seudun Liikenteen sivuilta.