Kävijäinfo

Täältä löydät vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin liittyen messuvierailuun.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko messulippuja ostaa ennakkoon?

Kyllä, lippuja voi ostaa kätevästi Lippu.fi:n verkkokaupasta tai myyntipisteistä.

Kuinka voin tilata ryhmälippuja messuille?

Ryhmälippuja voi ostaa ennakkoon Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä tai Lahden Messukeskuksen kassapisteiltä tapahtuman aukioloaikoina. Ennakkoon ostetuilla ryhmälipuilla voivat ryhmän jäsenet tulla messuille eri aikoina.

Millä maksuvälineillä voin maksaa lippuni Lahden Messukeskuksessa?

Käteisen lisäksi maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät kortit, eli pankkikortit, kaikki Luottokunnan kortit, American Express ja Diners Club. Messuille kannattaa kuitenkin varata mukaan myös käteistä ostoksia varten.

Miten löydän perille?
Täältä löydät saapumisohjeet Lahden Messukeskukselle.

Miten pysäköinti on järjestetty Lahden Messukeskuksessa?

Lahden Messukeskuksen pysäköintialueelle mahtuu yli 400 autoa. Messukohtaiset lisätiedot pysäköinnistä löytyvät kunkin tapahtuman sivuilta.

Missä sijaitsee lähin pankkiautomaatti?

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Lahden keskustassa (Aleksanterinkatu 8), noin kilometrin päässä Messukeskuksesta.

Voinko maksaa messulipun kulttuuriseteleillä?

Valitettavasti pääsylippua ei voi maksaa kulttuuriseteleillä. Verottajan mukaan kulttuuriseteli ei käy maksuna messutapahtumiin.

Kuinka voin todentaa olevani opiskelija?

Lipuista voi saada opiskelija-alennuksen esittämällä opiskelijakortin tai sen puuttuessa koululta saadun opiskelijatositteen.

Saavatko työttömät alennusta lipun hinnasta?

Kyllä, työttömille tarjoamme messulipun alennettuun hintaan. Hintatiedot löytyvät kunkin messutapahtuman kotisivuilta. Erikoishintaisen lipun voi ostaa ennakkoon Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä tai Lahden Messukeskuksen kassapisteiltä tapahtuman aikana. Lipunostajan on varauduttava todistamaan oikeus alennettuun lipunhintaan.

Millaisia ravintolapalveluita Lahden Messukeskuksessa on tarjolla?

Messuvieraille on tapahtumien aikana tarjolla monipuolisia ravintola- ja kahvilapalveluita. Tapahtumakohtaiset ravintolapalvelut löydät kunkin tapahtuman omalta nettisivulta.

Onko messuilla lapsiparkki?

Useissa yleisötapahtumissa on maksuton ja valvottu leikkipaikka lapsille. Tarkemmat tiedot löytyvät kunkin tapahtuman nettisivulta.

Miten esteettömyys on huomioitu Lahden Messukeskuksen tiloissa?

Kaikki Lahden Messukeskuksen palvelut ovat myös liikunta- ja toimintaesteisten vieraiden saavutettavissa. Palvelemme kaikkia käyttäjäryhmiä mahdollisimman tasapuolisesti.

Olemme Vammaiskortti-kohde, lue lisää Vammaiskortista.

Tilat täyttävät SRMK F1 ja G1 vaatimukset esteettömyyden osalta.

Pysäköinti Messukeskuksessa on invaliditunnuksilla maksutonta. Pääsisäänkäynnin lähellä on invaliditunnuksella merkittyjä pysäköintipaikkoja. Taksit voivat ajaa suoraan Lahden Messukeskuksen pääsisäänkäynnille.

Vammaisen avustaja pääsee Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin maksutta sisään. Avustajalla tarkoitetaan vammaisen mukana kulkevaa saattajaa, jonka apua vammainen tarvitsee selviytyäkseen toimissaan. Opaskoiran voi tuoda mukanaan messuille.

Lahden Messukeskuksen on esteettömät WC-tilat.

Pyörätuolia voi kysyä tapahtumassa vierailun ajaksi lainaan infosta. Pyörätuolia ei voi varata etukäteen.

Paljonko vaatesäilytys maksaa?

Valvotun vaatesäilytyksen hinta on 3 euroa.

Mistä voi tiedustella löytötavaroita?

Löytötavaroita voi tiedustella tapahtumien jälkeen Lahden Messujen toimistolta, p. 040 654 1283.

Lahden Messut toimisto: Eventum Lahti Oy/Lahden Messut Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 3413274-9   etunimi.sukunimi(a)eventumlahti.fi  ... Lue lisää
Yhteydenotto Lähetä meille kysymyksiä, mielipiteitä, ehdotuksia tai toiveita. Otamme mielellämme vastaan asiakaspalautteita, joiden perusteella kehitämme edelleen toimintaamme ja... Lue lisää