Etäkokous- ja striimauspalvelut

Etäkokoukset ja -tilaisuudet ovat tätä päivää. Nykyaikainen tekniikka sekä hyvät työvälineet mahdollistavat toimivan ja aidontuntuisen kanssakäymisen myös niissä tilanteissa, joissa kokoontuminen samaan paikkaan ei ole mahdollista.

Tarjoamme toimivia ratkaisuja sekä etäkokouksien että striimattujen tilaisuuksien järjestämiseen – oli kyseessä sitten pieni tai suuri tilaisuus. Kattavien tila- ja palvelukokonaisuuksiemme avulla voimme räätälöidä asiakkaillemme myös toimivan ja turvallisen hybriditapahtuman, johon tilaisuuteen kutsutut voivat osallistua joko paikanpäällä, hajautetusti eri tapahtumatalojemme tiloissa tai etäyhteyksien päässä.

Etäkokouspalvelut

Etäkokouspalvelu mahdollistaa osallistujien kutsumisen kokoukseen käyttäen Microsoft Teamsia. Luomme Teams-kokouksen, johon yhdistetään esitystietokone ja tilan mikrofonit. Kokousta etäyhteyden kautta seuraavat kuulevat ja näkevät presentaation aivan kuten tilassa olevat. Etäosallistujat voivat esittää kysymyksiä puhumalla tai kirjoittamalla kommenttikenttään. Suositeltu osallistujamäärä 1-15 hlö.

Palveluun kuuluu suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi etäkokoukseen liittyvät asiat ja varmistetaan, että asiakkaan toiveet ja tarpeet täyttyvät.

Teams-osallistumisen voi yhdistää myös osaksi striimattavaa tapahtumaa, kysy lisätietoja!

Striimauspalvelut

Striimaus on paras vaihtoehto, kun tapahtuma halutaan esittää joustavasti suurelle joukolle ihmisiä.

Striimauspalvelumme on skaalattavissa pienestä kahden kameran tuotannosta monikameratuotantoon toteutettuna yhdessä tilassa tai usean tilan välisenä videoyhteytenä. Toteutamme striimaukset yhteistyössä lahtelaisen kumppanin kanssa, jolla on vuosikymmenien kokemus videotuotannoista. Striimi voidaan lähettää Eventum Lahden YouTube-kanavalle tai muuhun asiakkaan valitsemaan palveluun. Striimi voi olla julkinen tai vain kutsutuille vieraille.

Taltioimme striimit ja toimitamme ne videotiedostona asiakkaalle. Striimin leikkaus onnistuu myös jälkikäteen, voimme eritellä puheenvuorot ja ohjelmanumerot erillisiksi videoiksi jakelua, koulutusta tai markkinointia varten. Striimauspaketteihin sisältyy graafinen suunnittelu asiakkaan materiaalien pohjalta. Planssit, esiintyjien esittelytekstit ja kehykset laaditaan asiakkaan materiaalien ja toiveiden pohjalta

Palveluun kuuluu suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa, jossa käydään läpi tapahtuman sisältö ja varmistetaan, että asiakkaan toiveet ja tarpeet täyttyvät.

Virtuaalitapahtumat

Vastaamme hybridi- tai virtuaalitapahtuman tuotannosta alusta loppuun. Tällöin asiakkaan ei tarvitse asioida usean tahon kanssa, kaikki tuotantoon liittyvät asiat hoituvat helposti kauttamme. Teemme toteutukset yhteistyössä osaavan yhteistyökumppanimme kanssa.

Tarjoamme tapahtuma-alustan, jonka avulla voi helposti toteuttaa virtuaalisia- tai hybriditapahtumatoteutuksia. Virtuaalitapahtuma-alustan avulla voimme välittää LIVE – tapahtuman seminaarit sekä tuottaa tarvittaessa näyttelyosion, jossa kumppanit pääsevät esittäytymään osallistujille.

 

Kysy lisää pakettivaihtoehdoista!

Tapahtumapalvelun yhteystiedot

Jussi Kortepuro

Myyntijohtaja
040 167 6757

Satu Clifford

Tapahtumakoordinaattori
050 398 5843

Tiia Kuokka

Tapahtumakoordinaattori
050 398 5812