Tietosuoja ja yksityisyys

Päivitetty viimeksi: 1.5.2024

Tietosuojasi on meille tärkeää ja olemme sitoutuneet suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Eventum Lahti Oy käsittelee henkilötietojasi liiketoimintansa tarpeisiin sekä tarjoamiensa palveluiden toimittamiseen. Voimme myös käyttää henkilötietoja viestiäksemme kanssasi. Keräämme ainoastaan käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

Luovutamme henkilötietojasi vain suostumuksellasi ja käsittelemme niitä, jotta voimme suorittaa tehtäviä, tarjota palveluita tai noudattaa lainsäädännöstä tulevaa velvoitetta. Siirrämme henkilötietoja tietosuojalainsäädännön mukaisesti myös Eventum Lahti Oy:n konserniyhtiöiden ja tytäryhtiöiden sekä puolestamme toimivien osapuolten kanssa tarpeen mukaan esimerkiksi lain niin vaatiessa tai vastauksena juridiseen prosessiin.

Eventum Lahti -konserniin kuuluvat yhtiöt voivat käsitellä henkilötietoja kulloinkin voimassaolevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Emme pääsääntöisesti siirrä henkilötietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos siirrämme henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esimerkiksi Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita käyttäen.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen erikseen määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

Rekisteriselosteemme löydät täältä.

 

Lahden Messut toimisto: Eventum Lahti Oy/Lahden Messut Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 3413274-9   etunimi.sukunimi(a)eventumlahti.fi  ... Lue lisää