Ajankohtaista

Raksa-messut siirtyy syksyyn

15.1.2021

Lahden Messut on koronavirustilanteen vuoksi päättänyt siirtää maaliskuulle suunnitellut Raksa-messut syksyyn 2021. Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuman uusi ajankohta on 1.-3. lokakuuta. Lahden Messukeskuksessa järjestettävän tapahtuman teemat ja ohjelma pysyvät ennallaan.

Korona-epidemian aikana on valmisteltu kattavat erikoisjärjestelyt turvallisen tapahtuman järjestämiseksi, mutta tilanteen epävarmuuden ja huonon ennustettavuuden vuoksi pidetään siirtoa kuitenkin nyt oikeana ratkaisuna. ”Toivomme, että Raksa-messujen siirtyminen lokakuulle varmistaa tapahtuman toteutumisen täydessä laajuudessaan, turvallisissa olosuhteissa”, sanoo KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

Messuille ostetut ennakkoliput ja saadut asiakaskutsut käyvät sellaisenaan syksylle siirtyvään tapahtumaan. Liput voi vaihtoehtoisesti palauttaa osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

Lisätiedot:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Emilia Mäki
Toimitusjohtaja
p. 050 5820 953
emilia.maki@kokolahti.fi