Ajankohtaista

Haemme markkinointi- ja viestintäjohtajaa

20.9.2021

Haemme

MARKKINOINTI- JA VIESTINTÄJOHTAJAA

vastaamaan tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n markkinoinnista ja viestinnästä sekä työskentelemään oman alansa huippuammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on vahvistaa jo entuudestaan arvostettujen brändiemme tunnettavuutta niin asiakkaiden kuin yhteistyökumppaneiden keskuudessa. 

Etsimme joukkoomme markkinoinnin ja viestinnän saralla jo kannuksia hankkinutta ammattilaista, jolla on vankka kokemus markkinoinnin ja viestinnän johtamisesta ja halua tuoda oman innostavan kokemuksensa osaksi johtoryhmää. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja luot innovatiivisia ratkaisuja myynnin tueksi markkinoinnin keinoin. Tuot rohkeasti esiin oman näkemyksesi toimivista markkinointiratkaisuista sekä aidon innostuksesi viestinnän ja markkinoinnin kehittämistä kohtaan.

Markkinointi- ja viestintäjohtajana tehtäviisi kuuluu yhteistyökumppaneiden ja sponsoreiden hankinta sekä yhteyksien ylläpito. Vastuullesi kuuluu myös lipunmyynnin ja markkinoinnin kumppaneiden sopimusasiat ja -neuvottelut.

Tässä tehtävässä tarvitaan laaja-alaisesti hyviä viestintätaitoja – ja kokeneena viestijänä et kavahda haastaviakaan tilanteita vaan reagoit nopeasti vaihtuviin olosuhteisiin yhteistyössä toimitusjohtajan ja muun johtoryhmän kanssa.

Johtoryhmän lisäksi saat tueksesi pienen, mutta kokeneen markkinointitiimin, jonka esihenkilönä toimit. Vastaat tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta konkreettisia näyttöjä markkinoinnin ja viestinnän johtamisesta aina suunnittelusta toteutukseen, budjettivastuusta, yhteistyöstä liiketoimintojen ja kumppaneiden kanssa sekä esihenkilötyöstä. Kokemus tapahtuma-alalta ei ole pakollista, mutta sinulla tulee olla ymmärrystä alan dynaamisuutta kohtaan. Toivomme että sinulla on tehtävään sopiva, vähintään AMK-tason koulutus ja että kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Palatessamme taas normaalimpaan arkeen, toivomme että tuot rohkeasti esille tapoja tavoittaa asiakkaamme ja saada ihmiset palaamaan kulttuurin ja tapahtumien pariin, uudistaa ja automatisoida markkinointia ja kehittää kumppanuusohjelmaamme.

Tarjoamme sinulle kattavan palvelutarjontamme arvostettujen brändien parissa sekä modernit työskentelyvälineet ja upean toimintaympäristön Lahden Sibeliustalossa. Tehtäviä voit hoitaa osittain myös etänä, mutta paikan päällä olisi yhteistyön kannalta oltava 2-3 päivää viikossa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin Vivi Stening, puh. +358 500 773 755 tai vivi.stening@ssconsulting.fi.

Lähetä hakemus TÄSTÄ

Lahden kaupungin omistaman tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 29 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2019 on noin 5,9 meur. www.kokolahti.fi