Ajankohtaista

Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ensimmäiseen Raksa-messupäivään

22.2.2022

Lahden Messukeskuksessa maaliskuussa järjestettävä rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma Raksa on kevään ensimmäisiä koronarajoitusten kevenemisen jälkeen toteutettavia suurtapahtumia. KOKO Lahden ja Lahden Messujen yhteistyökumppani Etelä-Suomen Sanomat haluaa olla mukana juhlistamassa tapahtumien uudelleen avausta tarjoamalla ilmaisen sisäänpääsyn Raksa-messuille avajaispäivänä perjantaina 11.3.2022. Raksa järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13. maaliskuuta.

Raksa palaa jälleen omalle perinteiselle paikalleen kevääseen kahden koronavuoden jälkeen. Viime syksynä messut järjestettiin onnistuneesti poikkeavana ajankohtana lokakuussa. Syksyn Raksa-messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan livetapahtumien kaipuu on suuri. Myös korona-aikana Lahden Messukeskus koetaan turvalliseksi vierailupaikaksi. KOKO Lahden pitkäaikainen yhteistyökumppani Etelä-Suomen Sanomat pitää tapahtumien uudelleen avausta alueelle merkittävänä asiana. Ilmaisella sisäänpääsyllä se haluaa rohkaista ihmisiä palaamaan jälleen tapahtumien pariin nauttimaan aidoista kohtaamisista turvallisessa ympäristössä.

Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuvia Raksa tarjoaa tuotteet ja palvelut omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Tapahtuman teemoja ovat muun muassa puurakentaminen ja pintaremontointi. Tänä keväänä messuilla on mukana myös pihasuunnittelun ja
-rakentamisen teema-alue. Ensimmäisenä messuaamuna järjestettävä Raksa-seminaari tarjoaa ajankohtaista energiatietoutta taloyhtiöiden vastuuhenkilöille ja kiinteistöalan ammattilaisille. Raksa-seminaarin toteuttaa perinteisesti Kiinteistöliitto Päijät-Häme.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 11.-13. maaliskuuta 2022.

Avoinna pe ja la klo 10-17, su klo 10-16.
Tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskukselta keskustan kautta messuille.

Lisätiedot:
www.raksamessut.fi

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Projektipäällikkö
Anne Koskinen
p. 040 5810 722
anne.koskinen@kokolahti.fi

Liput:
Perjantaina 11.3. ilmainen sisäänpääsy, mahdollistajana ESS

Aikuiset: ennakkolippu 12 € (10.3. saakka: lippu.fi), norm. 15 €
Kaksi lippua yhden hinnalla 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 12 €
Alle 16-vuotiaat veloituksetta