Ajankohtaista

Raksa starttaa rakentajan ja remontoijan kevään

8.3.2022

Raksa-messut järjestetään Lahden Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna, jälleen omalla tutulla maaliskuisella paikallaan. Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuva Raksa tarjoaa tuotteet ja palvelut omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille sekä uudisrakentajille ja mökin kunnostajille. Luvassa on ajankohtaista sisältöä myös alan ammattilaisille ja opiskelijoille. Raksa 2022 järjestetään Lahden Messukeskuksessa 11.-13. maaliskuuta.

Käytännön opastusta ja ajankohtaisia teemoja
Raksassa panostetaan yleisön toiveesta erityisesti käytännön neuvoihin. RTV-työnäytöslavalla pääsee seuraamaan ja kuulemaan ammattilaisen parhaat vinkit kodin maalaus-, tapetointi- ja laatoitustöihin.

Ekorakentamisen työnäytös- ja paja-alueella tutustutaan savirappaukseen ja ikkunanpuitteiden kunnostamiseen sekä luonnonmukaisten pintakäsittelyaineiden ja ekomaalien käyttöön.

Raksa-ohjelmalavalla kuullaan muun muassa modernista puurakentamisesta, kylpyhuoneremonteista, pihasuunnittelusta sekä kauden sisustustrendeistä. Ohjelman lisäksi tapahtumasta löytyy runsaasti ilmaisia neuvontapisteitä. Lahden Rakentajien yhdistyksen eri alojen ammattilaisjäsenet päivystävät Rakennusklinikalla vastaamassa rakentamiseen ja remontointiin liittyviin kysymyksiin. Lahden LVI-yhdistys tarjoaa omalla osastollaan LVI-neuvontapalvelua.

Lasten Raksassa ajanvietettä perheen pienimmille
Myös lapset viihtyvät Raksa-messuilla. Lasten Raksa -suunnistus johdattaa Raksan lapsivieraat messuosastoilla sijaitseville rasteille. Lasten Raksan leikkialueella on valvottu lastenhoito lauantaina sekä sunnuntaina. Alle 16-vuotiailla on messuille ilmainen sisäänpääsy.

Messuille kätevästi bussilla
Raksa-messuille järjestetään ilmainen bussikuljetus Lahden Matkakeskuksesta torin (Marolankadun turistipysäkki) kautta Lahden Messukeskukseen. Lähdöt päivittäin tasalta ja puolelta, ensimmäinen
bussi klo 10.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 11.-13. maaliskuuta 2022.
Avoinna pe ja la klo 10-17, su klo 10-16.

Etelä-Suomen Sanomat tarjoaa messuille ilmaisen sisäänpääsyn perjantaina 11.3.
Viikonloppuetuna kaksi lippua yhden hinnalla.

Lippukauppaan tästä

Lisätiedot:
www.raksamessut.fi
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Projektipäällikkö
Anne Koskinen
p. 040 5810 722
anne.koskinen@kokolahti.fi