Ajankohtaista

Haemme projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen

19.4.2022

Lahden kaupungin omistaman tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä

Etsimme nyt messutiimiimme kuluttajamessujen myynnistä vastaavaa projektipäällikköä.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä B2B-myyntityöstä ja olet ennättänyt luoda jo valmiita verkostoja.

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen tapahtumien kokonaisvaltaisesta projektihallinnasta sekä hoidat koko myyntiprosessia itsenäisesti budjetoinnista raportointiin. Haemme tapahtumillemme kasvua, joten tehtäviisi kuuluvat vahvasti sekä uusasiakashankinta että jo olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen.

Hyvänä tiimityöskentelijänä toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointi- ja ohjelmatiimin sekä muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme tuloshakuisuutta, oma-aloitteellisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Kokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksesi.

Työpaikkasi sijaitsee Lahdessa Sibeliustalon tiloissa. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 31.5.2023 asti.

KOKO Lahti Oy tarjoaa tapahtuma-alalla monipuolista työtä alan ammattilaisille. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittymään organisaation mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Kortepuro (puh. 040 167 6757) 2.5. klo 12.00-15.00.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostilla sunnuntaihin 8.5. mennessä osoitteeseen jussi.kortepuro@kokolahti.fi