Ajankohtaista

Lahden Messujen tapahtumakokonaisuus täydentyy Ilmaisen Kirjan Päivällä – hyväntekeväisyys- ja kierrätystapahtuma jakaa kymmeniä tuhansia kirjoja

29.9.2022

Pyhäinpäiväviikonloppuna 5.-6. marraskuuta järjestettävä tapahtumakaksikko – Kätevä&Tekevä -käsityömessut ja hyvinvointitapahtuma Hetki – saa tänä vuonna rinnalleen uuden tapahtuman. Perinteisten Nukkekoti- ja nukkemessujen sekä Kivi- ja korumessujen lisäksi Lahden Messukeskuksessa toteutetaan ensimmäistä kertaa Finlandia Kirjan suosittu hyväntekeväisyys- ja kierrätystapahtuma Ilmaisen Kirjan Päivä. Messuvieraat pääsevät usean tapahtuman kokonaisuuteen yhdellä sisäänpääsymaksulla. Tänä vuonna lisäksi alueen vähävaraisille lahjoitetaan lippuja messuille.

Ilmaisen Kirjan Päivässä Lahden Messukeskuksessa on jaossa hyväkuntoisia käytettyjä kirjoja Finlandia Kirja -verkkoantikvariaatin valikoimasta, sekä uusia kustantajien lahjoittamia kirjoja. Tapahtumassa myös vastaanotetaan kävijöiltä heidän omia ylimääräisiä kirjojaan. Yhteensä kirjoja on yli 50 000 ja niitä jaetaan rajoituksetta ilmaiseksi. Ilmaisen Kirjan Päivän tavoitteena on lukuharrastuneisuuden lisääminen, lukukulttuurin säilyttäminen, vastuullisen kirjojen kiertotalouden edistäminen sekä kirjallisuuden tuominen lähemmäs ihmistä.

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut lahjoittaa messuviikonlopulle 300 ilmaista messulippua jaettavaksi vähävaraisille Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden, Orimattilan ja Hollolan paikallisyhdistysten kautta.

Kätevä&Tekevä ja Hetki Lahden Messukeskuksessa 5.-6. marraskuuta 2022.
Avoinna lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.

Ennakkoliput: www.lippu.fi

Lisätiedot:
Kätevä&Tekevä ja Hetki -messut
www.katevamessut.fi
www.hetkimessut.fi

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Projektipäällikkö Niina Vesalainen
p. 040 654 1284
niina.vesalainen@kokolahti.fi

Ilmaisen Kirjan Päivä
www.finlandiakirja.fi/ilmaisen-kirjan-paiva

Finlandia Kirja
Toimitusjohtaja Matti Pietilä
p. 050 534 0568
posti@codexo.fi