Ajankohtaista

Haemme palvelujohtajaa

27.10.2022

Lahden kaupungin omistaman tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden konserttitalo sekä Piano Paviljonki tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 32 työntekijää. Liikevaihto vuonna 2019 on noin 5,9 meur. www.kokolahti.fi

Etsimme KOKO Lahti Oy:n joukkoon aikaansaavaa ja jämptiä palvelujohtajaa. Tehtävissäsi toimit johtoryhmän jäsenenä, tapahtumatalojemme tekniikan, messurakentamisen ja aulapalveluiden esihenkilönä vastaten työvuorosuunnittelusta sekä riittävistä henkilöstöresursseista eri tapahtumien aikana. Huolehdit budjetoinnista sekä eri alihankintasopimuksista mm. siivous- ja turvallisuuspalveluista sekä niiden hankinnoista. Olet ratkaisevassa roolissa asiakaskokemuksen onnistumisessa sekä huolehdit mahdollisten reklamaatioiden käsittelyistä. Vastuullesi kuuluu myös työharjoittelupaikkojen koordinointi yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi palvelualalta ja näyttöjä menestyksekkäästä esihenkilötyöstä. Matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla ymmärrystä tapahtuma alan dynaamisuutta kohtaan ja halua tarttua monipuolisesti eri tehtäviin tiimisi tukena. Työpaikkasi sijaitsee Lahdessa, Sibeliustalon tiloissa.

KOKO Lahti Oy tarjoaa tapahtuma-alalla monipuolista työtä alan ammattilaisille sekä modernit työskentelyvälineet ja -puitteet. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laaja-alaisesti ja kehittymään organisaation mukana.

Kiinnostuitko? Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sunnuntaihin 13.11.2022 mennessä Compass HRG:n kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa KOKO Lahden toimitusjohtaja Emilia Mäki ma 7.11. klo 13-14 ja ke 9.11. klo 10-11.30 puh. 050 5820953. Muina aikoina kysymyksiisi vastaa Compass HRG:n rekrytointikonsultti Vivi Stening, puh. 0500 773755 tai vivi.stening@compasshrg.fi.