Ajankohtaista

Haemme toimitusjohtajaa

24.1.2023

Koko Lahti Oy – toimitusjohtaja

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme KOKO Lahti Oy:lle tapahtuma-alaa ymmärtävää innovatiivista ja näkemyksellistä johtajaa.

KOKO Lahden toimitusjohtaja hoitaa yhtiön hallintoa lain ja hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Toimitusjohtaja valvoo yhtiön liiketoimintaa sekä hoitaa yhtiön juoksevaa hallintoa osakeyhtiölain määräysten mukaisesti yhtiön hallituksen antamia ohjeita noudattaen. Toimistaan hän on yhtiön hallitukselle vastuullinen.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat lisäksi yhtiön johtoryhmän esihenkilötehtävät, talouden lyhyen ja pitkän aikavälin suunnittelu, strategiatyöskentely sekä operatiivinen johtaminen yhdessä johtoryhmän kanssa. Toimitusjohtaja työskentelee tiiviisti myös muiden kaupunkikonserniyhtiöiden ja taseyksiköiden kanssa sekä huolehtii hallituksen kanssa konserniohjeiden noudattamisesta.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta palveluliiketoiminnasta sekä tapahtuma- tai kulttuurialasta. Lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta ja laaja-alaista näkemystä kotimaisista ja kansainvälisistä tapahtumista, vahvaa talousosaamista sekä näyttöä onnistuneesta liiketoiminnan johtamisesta ja kasvattamisesta. Arvostamme yhteistyökykyä ja innostavaa henkilöstöjohtamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä rakentaa asiakas- ja yhteistyöverkostoja, joita toivomme sinun tuovan myös mukanasi. Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Uuden toimitusjohtajan hakua kanssamme toteuttaa Boyden Finland. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 14.2.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten tiistaina 31.1. klo 13–15 ja torstaina 9.2. klo 9–11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.

******

KOKO Lahti Oy on Lahden kaupungin omistama tapahtumayhtiö, joka tuottaa ja mahdollistaa elämyksiä vuosittain sadoille tuhansille kävijöille. KOKO Lahden talot Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä. KOKO Lahden tuottamat vuosittaiset messut sekä kansainväliset MXGP Finland ja UCI Tour Lakeland edustavat suurtapahtumia, joiden kautta KOKO Lahti jättää merkittävän jäljen niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 36 työntekijää. Normaalin toimintavuoden liikevaihto on yli 5 miljoonaa euroa (5,9 milj. vuonna 2019) www.kokolahti.fi