Ajankohtaista

Kimmo Kivisilta nimitetty KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtajaksi

18.4.2023

KOKO Lahti Oy:n toimitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kimmo Kivisilta, MBA. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Helsinki Halli Oy:n (ent. Hartwall Arena) toimitusjohtajan paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien.

Kivisilta tuo Lahteen vahvaa kokemusta tapahtuma- ja musiikkiliiketoiminnan useista vastuista johtavissa rooleissa, sekä visionääristä näkemystä onnistuneesta liiketoiminnan kasvattamisesta, kehittämisestä ja synnyttämisestä. Aiemmin Kivisilta on työskennellyt mm. Telia Finland Oy:n markkinointijohtajana sekä Universal Musicin Suomen ja Baltian alueen markkinoinnista vastaavana johtajana.

”KOKO Lahti Oy:n tilanne mahdollisuuksineen ja haasteineen sai minut innostumaan. Yrityksen valtakunnallisestikin merkittävät elämystalot ja tapahtumat sekä sitoutunut, osaava henkilöstö ovat asioita, jotka sytyttävät. Lisäksi entisellä lahtelaisella on aina erityinen sydän tämän kaupungin menestykselle, jota osaltani pääsen nyt rakentamaan”, toteaa lahtelaislähtöinen Kivisilta.

”On hienoa saada näin kova osaaja ja ammattilainen elämysliiketoiminnan huipulta johtamaan KOKO Lahtea. Vakuutuimme Kivisillan kokemuksesta ja ajattelutavasta. Viimeisimmät vuodet ovat koetelleet tapahtuma-alaa. Nyt on erinomainen mahdollisuus suunnan tarkistamiseen myös yhtiössämme ja siihen juuri Kivisillan luotsaamana uskomme. Ja onhan myös hänen suhteensa Lahteen suuri etu tulevassa työssä”, iloitsee KOKO Lahden hallituksen puheenjohtaja Jari Oivo.

Kimmo Kivisilta aloittaa uudessa tehtävässään 1. elokuuta 2023.

Lisätietoja:

KOKO Lahti Oy, hallituksen puheenjohtaja Jari Oivo, puh. 0500 495 314, jari.oivo@gmail.com

Kimmo Kivisilta, puh. 0400 701 111, kimmo.kivisilta@gmail.com

KOKO Lahti Oy on Lahden kaupungin omistama tapahtumayhtiö, joka tuottaa ja mahdollistaa elämyksiä vuosittain sadoille tuhansille kävijöille. KOKO Lahden talot Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat sekä tuotantopalvelut 10–20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa ainutlaatuisen luonnon äärellä. KOKO Lahden tuottamat vuosittaiset messut sekä kansainvälinen MXGP Finland edustavat suurtapahtumia, joiden kautta KOKO Lahti jättää merkittävän jäljen niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 36 työntekijää. KOKO Lahden liikevaihto vuonna 2022 oli 5,14 miljoonaa euroa.

www.kokolahti.fi