Ideapuutarha

Syötävässä puutarhassa voidaan hyvin!

Pihapiiri-messujen Ideapuutarha-yleiskoristelualueelle D-halliin rakentuu viihtyisä kasvimaa- ja oleskelualue, jossa pääsee nauttimaan puutarhaelämän iloista, kukista ja tuoksuista - sopuisasta yhteiselosta luonnon kanssa.

Ideapuutarhan istutuksissa on teemana luonnonkasvien, puutarhakasvien ja syötävien kasvien kerroksellinen yhdistely. Kasvillisuudella pyritään luomaan monimuotoisia elinympäristöjä ihmisille, kasveille, eläimille ja hyönteisille, jotta luonnon monimuotoisuus säilyy. Puutarhassa viljellään luonnonmukaisesti ja käytetään ekologisia materiaaleja.

Ideapuutarhassa viihtyvät myös lapset! Alueelta löytyy viehättävä tarinapolku, jossa  lapset pääsevät Hertta Lyhdyn kanssa seikkailemaan Taikapuutarhassa. Tervetuloa tarinakierrokselle!

Tämänvuotisen yleiskoristelualueen on suunnitellut Rakennuspuutarha Oy. Suunnitelmaa ovat messuille toteuttamassa Koulutuskeskus Salpauksen ja Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan oppilaita.

Yhteistyökumppanit:

                Lauran Kauppa                         Kanavan Paja

 
Kuvat: Eija Ojaranta
 

 

Yleistä
Aukioloajat:
la 27.4.2019 klo 9-17
su 28.4.2019 klo 9-16
Tapahtumapaikka:
Sisäänpääsy:
Aikuiset ennakkolippu (26.4. saakka) 10 €
Aikuiset norm. 12 €
Kahden päivän lippu 15 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 10 €
Lapset alle 16v. veloituksetta aikuisen seurassa
Ryhmälippu (minimi 10 hlöä) 10 €
Sotaveteraanit veloituksetta
Pysäköinti 8 € kassalta
Etusivu Ohjelma Näytteilleasettajat Messuinfo Ilmaiset messubussit Hallikartta Ideapuutarha Uudistunut kevätnäyttely Näyttelyt Ravintolapalvelut Porukalla messuille! Markkinointimateriaali Näytteilleasettajille Tiedotus

Yhteistyökumppanit

Saitko messukutsun?