Caravan – SIIRTYY VUOTEEN 2022

Matkailuajoneuvoalan suurtapahtuma

Matkailuajoneuvoalan valtakunnallinen kattojärjestö Matkailuajoneuvotuojat ry siirtää Caravan-messut vuoteen 2022. Päätöksen syynä ovat pitkittyneen koronaepidemian aiheuttamat tuotantovaikeudet, joiden vuoksi valtaosaa uusista matkailuajoneuvomalleista ei ehditä saada esille Lahteen syyskuussa. Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyössä toteuttama Suomen suurin matkailuajoneuvotapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa seuraavan kerran syyskuussa 2022. Ajankohta tarkentuu myöhemmin. Tuolloin juhlitaan myös suositun tapahtuman 20-vuotista taivalta.

 

Matkalla jo 20 vuotta! 

Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n yhteistyönä tuottama Caravan juhlii tänä syksynä 20-vuotista taivaltaan – jälleen nelipäiväisenä! Matkailuajoneuvoalan vahva noususuunta houkuttelee tapahtumaan alan harrastajien lisäksi tapahtumaan myös uusia luonto- ja omatoimimatkailusta kiinnostuneita kohderyhmiä.  Caravan-messuilla on kattavasti esillä niin tulevan kauden uutuusmallit kuin myös caravan-matkailun varusteet, tarvikkeet, palvelut ja kohteet.

Caravan tuo Lahden Messukeskukseen näytille satoja matkailuajoneuvouutuuksia ja tarjoaa runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa matkailusta sekä matkailuajoneuvoista kiinnostuneille. Suomen suurimmassa matkailuajoneuvoalan tapahtumassa vierailee vuosittain noin 16 000 kävijää. Caravan-messujen yhteydessä järjestettävät treffit ja oheisohjelma keräävät tapahtuman aikana Lahden seudulle yli 2 500 matkailuauto- ja vaunukuntaa ympäri Suomea.

Katso tunnelmia viime messuilta:

Lisätiedot ja varaukset

Jonna Järvelä

Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 824 1273

Caravan 2021 Lahden Messukeskuksessa 16.-19.9.2021
Avoinna torstaina klo 12-18, perjantaina klo 10-18, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Messuliput:
Ennakkoliput tulevat myyntiin keväällä 2021.

Karavaanareiden treffit
SF-Caravan Lahden seutu ry järjestää jälleen suositut karavaanareiden treffit upeissa Vesijärven rantamaisemissa Lahden Messukeskuksen ja keskustan läheisyydessä.

Saapuminen messuille:
Osoite:
Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7
15110 Lahti
Sijainti kartalla

Pysäköintilippu 8 € kassalta ostettuna ja 10 € paikoitusalueelta ulos ajettaessa. Messuvieraiden käytössä myös maksuttomia pysäköintialueita. Päiväkävijöiden matkailuajoneuvot ohjatusti Jäähallin kentällä. Yöpyminen matkailuajoneuvossa messujen pysäköintialueella on kielletty.

Messuillaan turvallisesti!

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin. Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.

Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Turvallisuusohjeet messuvieraille:

Turvallisuusohjeet näytteilleasettajille:

Ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa

Caravan-messuilla herkutellaan!

Raksan uusi ravintoloitsija Food&Events Tapahtumaravintolat tuo messuille laatua ja elämyksellisyyttä – tervetuloa nauttimaan!

Raksan ravintolatarjonta päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

    

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Messuviikonloppuna treffataan taas Lahessa!

SF-Caravan Lahden seutu ry järjestää jälleen suositut karavaanareiden treffit upeissa Vesijärven rantamaisemissa Lahden Messukeskuksen ja keskustan läheisyydessä.

  • Tapaa vanhoja tuttuja ja uusia ystäviä.
  • Vieraile treffilipulla Caravan-messuilla vaikka joka päivä – tapahtuma aukeaa tänä vuonna jo torstaina, eli treffilipulla pääset messuille halutessasi kaikkina neljänä päivänä!
  • Nauti runsaasta oheisohjelmasta (mm. vesiurkunäytökset) sekä monipuolisista lähiluontokohteista.
  • Samanaikaisesti Lahden Kalamarkkinat Vesijärven satamassa.

Huom! Paikkavarauksia ei oteta ennakkoon, paikat täytetään tulojärjestyksessä.

Satama-alue on myös tänä vuonna käytössä jo tiistaista 14.9. alkaen. Tapaamismaksu 85 euroa (pe-su). Hinta sisältää valosähkön ja messuliput koko viikonlopulle (2 aikuista ja lapset) sekä osallistumiset treffiläisten oheistapahtumiin. Lisävuorokaudet 17 euroa /yö. Maksu suoritetaan saapuessa maksukortilla tai käteisellä.

Lisätietoja treffitapahtumasta:
messut@sfclahdenseutu.fi
sfclahdenseutu.fi
Jorma Siren p. 044 977 5596
Juha Hartman p. 050 917 1156

Näytteilleasettajaksi Caravan-messuille?

Tuo tuotteesi ja palvelusi laajan ja ostovoimaisen yleisön luo – varaa messuosasto Caravan 2021 -messuilta nyt!

Tarjoamme osastopaikkojen lisäksi monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!

Caravan 2021 -mediakortti.pdf

Caravan 2021 -ilmoittautumislomake

Tutustu Lahden Messukeskuksen mainospaikkoihin

Lisätiedot ja varaukset:

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Jonna Järvelä
p. 040 824 1273
jonna.jarvela@kokolahti.fi

Mainosta mukanaoloasi messuilla!

Lataa tästä tapahtumalogo ja mainontaasi sopiva banneri käyttöösi.
Jos et löydä sinulle sopivaa kokoa, otathan yhteyttä: minna.helminen@kokolahti.fi.

Caravan-logo.jpg

Caravan-logo.pdf

Caravan-logo.png

Caravan 2021 banneri 420×180 png

Caravan 2021 banneri 922×343 png

Caravan 2021 banneri 1844×584 png

Caravan 2021 banneri 360×300 png