Hetki 2020 – PERUTTU

Paras Hetki on juuri nyt!

Hetki-tapahtuma perutaan tämän vuoden osalta. Alkusyksyn koronapandemian ennustettavuuden vuoksi yleinen ilmapiiri messutapahtumia kohtaan niin näytteilleasettajien kuin kuluttajienkin keskuudessa on erittäin epävarmaa. Tästä johtuen messuja ei pystytä tällä hetkellä toteuttamaan suunnitellusti.

Toista kertaa järjestettävä Hetki kokoaa jälleen kattavasti yhteen hyvinvoinnin, kauneuden ja hemmottelun, liikunnan ja aktiivisten harrasteiden toimijat. Tapahtuman pääteemat näkyvät monipuolisesti myös messujen viihdyttävässä ohjelmassa. Luvassa on muun muassa uusimpia vinkkejä kauneudenhoitoon, stailaukseen ja oman terveyden ylläpitoon. Tulevan kauden muoti esittäytyy Fashion Unitin upeissa muotinäytöksissä,

Hetki järjestetään Lahden Messukeskuksessa 31. lokakuuta.-1. marraskuuta 2020 samanaikaisesti suositun Kätevä&Tekevä-kädentaitotapahtuman kanssa. Kävijät pääsevät molempiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Tapahtuman teemat:
* Hemmottelu ja hyvä olo
* Kauneus ja muoti
* Herkut arkeen ja juhlaan

Hetki/Kätevä&Tekevä 2020 Mediakortti.pdf

Sivusto täydentyy lähempänä ajankohtaa.

 

Turvallisesti messuille!

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin. Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.

Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Turvallisuusohjeet messuvieraille:

https://youtu.be/9Io_fi-CxyU

Turvallisuusohjeet näytteilleasettajille:

https://youtu.be/Tqcj9e3qKLs

Messuinfo

Heti 2020 Lahden Messukeskuksessa 31.10.-1.11.2020.
Samanaikaisesti suosittu käsityötapahtuma Kätevä&Tekevä. Kävijät pääsevät molempiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsymaksulla.

Aukioloajat:
Lauantai 31.10.2020 klo 10-17
Sunnuntai 1.11.2020 klo 10-16

Turvallisuus:
Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.
Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Saapuminen messuille:
Lahden Messukeskukseen on helppo saapua ilmaisilla messubusseilla.
Omilla autoilla tulevien käytössä on maksullinen pysäköinti Messukeskuksen ja Jäähallin pysäköintialueella. Pysäköintilippu maksaa 8 euroa kassalta ostettuna tai 10 euroa paikoitusalueelta ulos ajettaessa.

Helpoin tapa saapua messuille!

Lähdöt Lahden Matkakeskuksesta (pysäkki D) tasalta ja puolelta.
Reitti kulkee torin (Marolankadun turistipysäkki) kautta Lahden Messukeskukseen.

Ensimmäinen bussi lähtee Lahden Matkakeskukselta klo 10. Paluukuljetukset Lahden Messukeskuksesta varttia yli ja varttia vaille. Viimeinen paluubussi Messukeskuksesta lauantaina klo 17.15 ja sunnuntaina klo 16.15.

Liikennöitsijänä toimii Reissu Ruoti

Näytteilleasettajille

Suunnitelmat messujen toteuttamiseksi ovat edelleen voimassa. Toivomme kaikkien osapuolten kannalta, että saamme yhdessä pidettyä talouden pyörät pyörimässä turvallisuusasiat vahvasti huomioiden. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia. Olemme valmistelleet kattavat toimenpiteet turvallisen messuvierailun eteen.  Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä olemme laatineet ohjeistuksen, jolla varmistamme jokaiselle messuilla olijalle turvalliset olosuhteet Lahden Messukeskuksessa. Tutustu turvallisuusohjeistukseemme

Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry on valmistanut käyttöömme ohjevideot syksyn messujen turvallisuutta silmällä pitäen. Katso videot tästä

Aikataulut:

Rakentaminen
Pe 30.10. klo 8-20

Huoltoajat
La 31.10. klo 8-10
Su 1.11. klo 8-10

Messut avoinna
La 31.10. klo 10-17
Su 1.11. klo 10-16

Purkaminen
Su 1.11. klo 16-20
Ma 2.11. klo 8-16

Näy messuilla!
Tarjoamme monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi!
Tutustu Lahden Messukeskuksen mainospaikkoihin

Ohjeita messuosallistumiseen 
Lue TÄSTÄ ohjeet onnistuneeseen messuosallistumiseen tai katso videovinkit: