Raksa

Rakentamisen ja remontoinnin erikoistapahtuma

Suosittu Raksa tarjoaa juuri kevään kynnyksellä 11.-13. maaliskuuta 2022 yhden katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurimpiin rakennusalan messuihin lukeutuva tapahtuma täyttää hallit tuote- ja palvelutarjonnalla niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajille sekä mökin kunnostajillekin.

Tervetuloa hakemaan parhaat vinkit ja ideat omaan projektiin – pieneen tai suureen!

Ohjelmaa ammattilaisille ja kuluttajille

Raksa-messujen ohjelmasisältö tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen niin suurelle yleisölle kuin ammattilaisillekin. Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

Myös lapset on huomioitu Raksa-messuilla. Lapsille on tarjolla mukavaa ajanvietettä ja valvottu lastenhoito lauantaina sekä sunnuntaina.

 

Lisätiedot ja varaukset:

Anne Koskinen

Projektipäällikkö
Myynti: Raksa, Caravan
040 5810 722

Piharakentaminen ja piharakennukset:

Heidi Laaksonen

Projektipäällikkö
Myynti: Pihapiiri, Luontoretki
040 658 7766

Ohjelma päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

Messuinfo

Raksa Lahden Messukeskuksessa 11.-13. maaliskuuta
Avoinna perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16.
Yleisöinfo: p. 040 729 1740

Saapuminen messuille:
Kätevimmin saavut messuille ilmaisilla messubusseilla. Lue lisää
Omilla autoilla tulevien käytössä on maksullinen pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueella. Pysäköintilippu maksaa 8 euroa kassalta ostettuna tai 10 euroa paikoitusalueelta ulos ajettaessa.

Turvallisuus messuilla:
Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyrityksenä Lahden Messut haluaa varmistaa mahdollisimman turvallisen osallistumisen messutapahtumaamme niin näytteilleasettajille, messurakentajille kuin kävijöillekin. Tulemme noudattamaan messujen järjestämisessä erityistä huolellisuutta sekä panostamaan turvallisuuteen.
Lue lisää turvallisuustoimenpiteistämme

Ravintolapalvelut:
Raksan uusi ravintoloitsija Food&Events Tapahtumaravintolat tuo messuille laatua ja elämyksellisyyttä – tervetuloa nauttimaan!

Hallikartta päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

Näytteilleasettajat päivitetään sivuille lähempänä ajankohtaa.

Ilmaiset messubussit

Helpoin tapa saapua messuille!

Lähdöt Lahden Matkakeskuksesta (pysäkki D) tasalta ja puolelta.
Reitti kulkee torin (Marolankadun turistipysäkki) kautta Lahden Messukeskukseen.

Ensimmäinen bussi lähtee Lahden Matkakeskukselta klo 10. Paluukuljetukset Lahden Messukeskuksesta varttia yli ja varttia vaille. Viimeinen paluubussi Messukeskuksesta perjantaina ja lauantaina klo 17.15 ja sunnuntaina klo 16.15.

Ammattilaispäivä

Raksan ensimmäisen näyttelypäivän perjantain ohjelma on suunnattu erityisesti rakennusalan ammattilaisille, taloyhtiöiden vastuuhenkilöille ja alaa opiskeleville. Päivä on täynnä ajankohtaista sisältöä muun muassa laadukkaiden ammattilaisseminaarien muodossa. Tapahtuma on perjantaina normaalisti avoinna myös kuluttajille.

Päivän sisältö tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

 

Ravintolapalvelut

Raksan uusi ravintoloitsija Food&Events Tapahtumaravintolat tuo messuille laatua ja elämyksellisyyttä – tervetuloa nauttimaan!

  

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

Näytteilleasettajaksi Raksa-messuille?

Raksa on alan ykköstapahtuma kodin tai mökin rakentamista ja remontointia suunnitteleville sekä alan ammattilaisille. Raksa-messuilla on pitkät perinteet laadukkaana ja suosittuna kohtaamispaikkana, jossa tehdään kauppaa ja haetaan asiantuntijoita, tuotteita, palveluita sekä uusia ideoita.

Miksi messuille?

  • Loistava tilaisuus myynnin edistämiselle ja myyntiliidien keräämiselle
  • Mahdollisuus vaikuttaa henkilökohtaisesti asiakkaiden ostopäätöksiin
  • Messuilta löydät juuri sinun tuotteistasi ja palveluistasi JO VALMIIKSI kiinnostuneet asiakkaat
  • Tilaisuus testata uusia tuotteita tai lanseerata uutuuksia
  • Mahdollisuus verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita tai työntekijöitä.
  • Tehokas tapa esittäytyä – siellä missä kilpailijatkin
  • Alan ykköstapahtuma Päijät-Hämeessä

Tuo tuotteesi ja palvelusi laajan ja ostovoimaisen yleisön luo – varaa osastosi Raksa-messuilta nyt!

Lisätiedot ja näyttelytilavaraukset:
KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Anne Koskinen
p. 040 5810722
anne.koskinen@kokolahti.fi
Raksa 2022 mediakortti

Näyttelytilavaraukset:
Piharakentaminen ja piharakennukset

KOKO Lahti Oy/Lahden Messut
Heidi Laaksonen
p. 040 658 7766
heidi.laaksonen@kokolahti.fi
Raksa 2022 mediakortti

Tarjoamme osastopaikkojen lisäksi monipuolisesti erilaisia näkyvyysvaihtoehtoja Lahden Messukeskuksessa. Kysy lisää ja ideoidaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva tapa näkyä omalle kohderyhmällesi! Lue lisää